Δεν θα έχανες και τίποτα @osalonikios φλόροι εχουμε καταντήσει τα σκουλήκια. Σιρόπια, γλυκά, ντολμαδάκια, πλυντήρια καλημερα, καλησπέρα, καληνύχτα, χρόνια πολλά συνάδουν αυτά με εμάς τα σκλήκια. Αυτά είναι για πίγκου συζήτησης όχι για μας.
Magic WormHole
-
-
Σκουλήκια είμαστε.
Καλύπτουμε όλη την γκάμα. Από εμάς μπορει να περιμένει κανεις το καλύτερο και φυσικα το χειρότερο.
Γιώργη δεν εννοούσα πως θα αφήσω το thread ή το forum. Την Ελλάδα με βλέπω να αφήνω σιγα σιγα.
Καθε μήνα και χειρότερα είναι και πραγματικα δεν υπάρχει κάτι άλλο να κοπει.
Even dead i will fight. -
Βρε τα σκουλήκια είναι γεννημένα για το βούρκο. Δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να είμαστε κύριοι όταν πρέπει. Εκεί πάνω στην ευγένια και τα σιρόπια κολλάνε όλοι και σκαλώνουν. Δε το περιμένουν. Τότε ορμάμε. όλα είναι μέρος του σχεδίου.
-
@MarkosVL Ο αρχισκλήξ πρέπει να σε προσέχει εσένα. Είσαι γεννημένο σκουλήκι.
Ευτυχώς έχει τα σκήπτρα στο trolling ακόμα και κρατιέται. (είπε το πράσινο -της διχόνοιας- πίγκου)
-
Ο Αρχισκληξ δεν έχει να φοβάται από εμένα τίποτα. Θα βρει στη σκουληφάτσα μου ένα πιστό στρατιώτη για τη πρώτη γραμμή. (όταν δε δουλεύω :P).
Όσο για τη τρολιά, είμαι μεγαλωμένος στο online gaming που είναι μεγάλο τρολοσχολειό. -
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Όσο για τη τρολιά, είμαι μεγαλωμένος στο online gaming που είναι μεγάλο τρολοσχολειό.
-
Και σε πιο online game μεγάλωσες σκουλήκι;
@fog Τότε μπορείς να καταλάβεις για τη πράγμα μιλάμε. Τώρα το 9gag είναι άλλη αμαρτωλή ιστορία χαχα
@osalonikios Call of duty, Battlefield, Total War (δε παίζω πλέον online σε αυτό) και σε εποχές γυμνασίου, counterstrike σε internet cafe. -
Ωραία παιχνίδια και κλασικουρες.
Ω ναι. Battlefield είναι το μόνο που παίζω πλέον online , κυλιέμαι σαν κανονικό σκουλήκι στο βούρκο και βάζω νάρκες.
-
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Κι εμένα ο γαμπρός μου παοκτσης είναι αλλά την ανηψια μου την έβαψα κίτρινη.
1 φορα την πήγα στο Βικελίδης και μια φορά στο Παλε. Αυτό ήταν. Τέλος.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0