Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
συμπολεμιστή
Ο/H demakhs έγραψε:
αλλά μετά σκέφτηκα τα καινούρια καθήκοντα.
Ο/H demakhs έγραψε:
να μαι έτοιμος αύριο για την ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ
-
αν ορκιστει πιγκου και παρει στο λαιμο του τα σκληκια να μου πειτε σε πια Καλλιόπη θα τον στειλετε να παω να λερωσω.
-
με καλει το καθηκον καληνυχτα σε ολους.....
-
καλο βραδυ σκουληκι.
-
Εσύ νεαρό σκουληκάκι 4321, πες μας τι σου δίδαξε η σημερινή μέρα.
-
σκουλικοτιτανοτεραστιε βγες κανε μια δηλωση οποια και να ειναι για να κοιμηθουμε κιολας. σκουληκια σκουληκια ειμαστε αλλα δεν μπορεις να μας κρατας σε ολονυχτια για την τυχη του σκουληκο thread.
=============== Ιαν 30th 2017, 12:17am ===============
εχω βγει απο τα σκουληκορουχα μου τι να πω.
=============== Ιαν 30th 2017, 12:21am ===============
ολα αυτα για ενα σκουληκοkate τι να πω; [εχω μεινει σκουληκοαφωνος -
Τι έγινε ρε παιδιά δυο ωρίτσες πετάχτηκα μέχρι το φεγγάρι να ποτίσω τις γλάστρες και έγινε ο κακός χαμός εδω μέσα...
Πάντως, εγώ είχα προειδοποιήσει ότι οι πιγκουίνοι είναι ΠΟΝΗΡΟΙ και ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ αλλά τα άμυαλα σκουλικάκια έγιναν μεζεδάκι τελικά..
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
μονο εγω εμεινα μαλλον σκωληκας οι αλλοι μαλλον λαγοι εγιναν. τι να πω δεν υπαρχει σκουληκοψυχη.
-
Υπερωριες δουλευεται εδω μεσα ολοι;;
Εφυγα στις 75 σελιδες και τωρα γυρναω και τι να δω;;
95 σελιδες;;
Πως περιμενετε να βρω ξανα τον ειρμο μου εγω τωρα; Πως να καλυψω αυτο το αγεφυρωτο χασμα;;;
Θα σας παρακαλουσα να μειωσετε τον ρυθμο!! Ειμαστε και νεοσυλλεκτοι ορισμενοι! Ειπαμε νεοσυλλεκτος καταδρομεας αλλα οχι κι ετσι!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
αδελφε σκωληξ παει ο αρχηγος του εταξε ντεκαπαζ και φραντζα ο @takisfrag και εγινε πιγκου. αλλα θα τους παλεψουμε σαν γνησιοι σκωληκες που ειμαστε εμπρος στην μαχη.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Πιγκουίνος σε κατασκοπική αποστολή
=============== Ιαν 29th 2017, 11:45pm ===============
Καληνύχτες σε όλους, καλή βδομάδα να έχουμε και καλά κουράγια στους σκουλικο-αιχμαλώτους για την θητεία τους στα πιγκουινο -γκουλάγκ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0