νομίζω πως πολύ λογικά απλά είπε κρατήστε το εδώ. Ίσως σε κάποια άλλα thread να ξέφευγε παραπάνω με την δική τους οπτική. Εντάξει νομίζω είναι κατανοητό δικό τους παιδί είναι δεν θέλουν να πάρει διαστάσεις άλλες. Περισσότερο παραινετικό ήταν παρά απειλητικό. Εγώ έτσι το κατάλαβα. Παρόλα αυτά επειδή το επίπεδο εκτός των άλλων το κρατάμε κυρίως εμείς όλοι,και όχι οι κανόνες,φανταστείτε ένα φόρουμ άδειο μόνο με κανόνες, νομίζω πως πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γενικότερα. Δηλαδή να κρατάμε τα τοπικ καθαρά . Τεσπα η αγάπη μας για τα xiaomi είναι που μας φέρνει εδώ. αυτό πρέπει να κρατήσουμε όπως και σίγουρα ένα υψηλό και σοβαρό επίπεδο επικοινωνίας. Ας είμαστε λίγο πιο συμβιβαστικοί απο όλες τις πλευρές γιατί ο γραπτός λόγοσ είναι πιο ξύλινος δεν βλέπεις του άλλου τις εκφράσεις. Δημιουργεί λάθος συμπεράσματα. Αυτά....
Magic WormHole
-
-
Εγώ κάτι σε F35 σκεφτόμουν κι όχι zepelin.
Even dead i will fight. -
Ο/H stamatisv έγραψε:
σε περιμένει τιμητικός έπαινος εσένα όταν επιστρέψεις από την αποστολή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
με στρατολογησε και εμενα ο συνηθης υποπτος....
-
Προβλέπω αυτό το thread να ξεπερνάει τα Facebookικα !
-
#1 worldwide trend θα γίνει:D
-
Εγω βλεπω οτι γυρισε σε εμφύλιο, εβαλε τα δυνατα του ο μεγάλος και στρατολογησε και αυτος!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
με τέτοια σκληκια-πιγκουίνους ( @stamatisv ) όμως δεν πάμε πουθενά...εσύ με μας είσαι ή με τους άλλους?
είπαμε να μασκαρευτείς, να ανακατευτείς ανάμεσα στους οχτρούς, κοτοπουλάκια, happy feet and the President of U.S.A., αλλά να παραμείνεις δικός μας...
όχι να σε κάνουν δικός του!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
και σε σένα...τώρα που μου το θύμισες...τι σόι σκλήκι είσαι συ, χωρίς άβαταρ εγκεκριμένο κ σφραγισμένο???
τι μλκ είναι αυτή που χεις για αναγνωριστικό???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
και συ?
όλοι undercover είστε πανάθεμά σας?
με ποιους θα πολεμήσω στο τέλος?
ζαρζαβατικά θα πετάω ( @osalonikios μην πεταχτείς, δε μιλάμε για σένα) ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0