Magic WormHole
-
-
ειδικά αν το ακούσεις και δεν το διαβάζεις, έχει και μια πιο....."ζεστή" έννοια....γουόρμ χολ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
και αν το ακούσεις και δεν το διαβάζεις έχει και μια πιο....."ζεστή" έννοια!!!!
το wet λείπει -
αυτό .... εννοείται!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Είπαμε ότι είσαι ο αρχηγός αυτής της ομάδας αλλά βλέπω πλεονεξία και τάσεις επίδειξης. Κάθε μέρα και άλλο Avatar. Σιγοντάρισμα όσο δεν πάει από τον Art των ΣκληξAvatar.
-
-
αυτό έπρεπε να χω απ την αρχή....για να σφίξουν τα .... πωπουδάκια!!!!!
είδαν μερικοί μερικοί πως ήμασταν ανεκτικοί και πήραν αέρα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μέχρι να τον καταλάβουν οι κακόμοιροι από κάτω και να τον αρχίσουν στις σκουληκο-ντομάτες.
Ήδη ο αραχνάνθρωπος μόλις είπε 2-3 πραγματάκια από τα αυτονόητα....
Τικ-τοκ, τικ-τοκ.... -
original σκληκ λοιπόν o αραχνάνθρωπος, που φέρεται σκληκιάρικα ακόμα και στον αρχηγό του.....
..... είμαι περήφανος ακόμα και γι αυτό το σκληκιάρικο σκλήκ', έχει @@!!!
όχι ημιτασιόν όπως κάτι πτηνά του Βόρειου Πόλου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άσε τα λόγια τα πολλά και πρόσεχε τα νώτα σου. Βλέπω να κινδυνεύεις από πραξικόπημα να χάσεις την εξουσία. Σεμνά και Ταπεινά αρχηγέ.
-
άμα έχω εσένα δίπλα μου, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι, θα περιθάλψουμε ΟΛΟΥΣ,
κοψοχέρηδες, αντιφρονούντες, αντιστασιακούς, καταπιεσμένους του καθεστώτος....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0