προλαβα?
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
αυτά είναι:P
-
άστον τον...καμένο....
λέγε τι λογιών σκλήκια θα σ άρεσαν για άβαταρ....
μπορείς να πάρεις μια ιδέα από εδώ: Σκώληξ threadΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
άστον τον...καμένο....
λέγε τι λογιών σκλήκια θα σ άρεσαν για άβαταρ....
μπορείς να πάρεις μια ιδέα από εδώ: Σκώληξ thread
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@tasoskolix έτσι μου είπαν και εμένα και avatar δεν είδα!!!
-
-
α δεν μας την έκανες....τον πιγκουίνο τι τον φόρεσες.....θα σε πιάσει φαγούρα και θα βρωμάς και ψαρίλα....
@stamatisv παιδί μου εσύ...θα σου δώσω μια 2η ευκαιρία, γιατί είδα φόρεσες αρκετό καιρό πιγκουινοστολή...θα χει ποτίσει μέχρι τώρα..αλλά ας το δοκιμάσουμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
νεοσύλλεκτος σκώληξ @Thracia παρουσιάσου!
είσαι υπό την προστασία μας τώρα.
οι άχρηστοι, δεν πρόκειται να σε πειράξουν που...λάκισες!!!
επανήλθες παιδί μου, διότι κατάλαβες το λάθος σου και η μεταμέλεια, είναι σημαντικό πράγμα!!!!
είναι χαρακτηριστικό των γενναίων...
α, μόλις με ενημέρωση ο αρμόδιος επί των .... θρησκευτικών θεμάτων, ότι πρέπει να φωνάξεις δυνατά δέκα φορές εδώ μέσα στο θέμα:
'
"το πάτερ ημών και το απεταξαμιν τους πιγκουίνους"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χώρος για νέα σκουλήκια υπάρχει ???
Και μια νέα ιδέα για όταν τελειώσει το κυνήγι του θησαυρού με τα muppet να βάλουμε νέο θέμα και να ψάχνουμε σκουλήκια !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
εσεις τα παλια σκουλικια εχετε πολλα εμοσιον ετσι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0