Magic WormHole
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
παράκληση, πριν λίγο, από τον @vrs5 να κόψουμε λίγο, αν και αυτοδιαφημιζεται για την ταχύτητα που τον διακρίνει, γιατί δεν....προλαβαίνει...
μέχρι να διαβάσει ένα μήνυμα λέει, προσθέτονται 3 νέες σελίδες!!
Δεν ξέρω με βάζεις σε σκέψεις σχετικά με το τι διοικητής είσαι. Κάνουμε τέτοιο αγώνα και αυτό είναι το ευχαριστώ;
-
demakh προδότη ,καααατααααδόόότη....
Τα λεφταααα μας πιιισω -
μηπως πηγε τουαλετα?
-
Για όποιον μπει πρώτη φορα, να τι παίζει με αυτό το thread με μια ματια:
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Μαλλον .... εκει μες τα σκ@τα ειναι παντα ετσι κι αλλιως
-
οταν ο demakhs δεν απαντεί, μάλλον λάσπες και σκατ@ πατεί που λένε και στο κωριό μου...
-
Ο/H Krasdimi έγραψε:
ώ σκώληκες είναι η κλητική πτώση ρε νιάου.
και πως να ξερουμε την κλητικη οταν δεν ξερουμε να ομιλουμε ελληνικα και να γραφουμε greeklish μην κανουμε ορθογραφικα λαθη
και μην μιλησουμε για την δοτικη που την ξεχασαμε. Ενω η γερμανικη γλωσσα την χρησειμοποιει παρα πολυ την δοτικη
Υ.Γ μιλαω γενικα για να μην παρεξηγηθω. -
Μην με χτυπάς εκεί που πονάω και είναι και περασμένη η ώρα και αρχίσω ...
-
@tasosko να σου ζήσει και να τον δεις όπως επιθυμείς.
Εγώ κατόπιν παράκλησης από τον αρχηγό πήγα χθες νωρίς για ύπνο για να μην είναι πιο άνιση η μάχη, το ίδιο μήνυμα έλαβε και ο @Thracia .
Παράκληση και από εμένα, να συμμετέχουν μόνο δύο ή τρία σκλήκια στην συζήτηση, όσοι δηλαδή είναι και αυτοί γιατί δεν μπορούν να μαζέψουν περισσότερους.
Άν και εδώ που τα λέμε μόνο ο αρχηγός μας ο @demakhs κάνει σαν είκοσι από δαύτους.
Υ. Γ ο @takisfrag ονειρευόταν όλη την νύχτα ότι τον κούρευαν και ο @geoanto555 δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την ήτα. -
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Ρε συ, άμα σου πω έβλεπα το ίδιο όνειρο????
Εγω τον κουρεύα!!!!!!
Ήταν κ ο Γιώργος στο όνειρο!!!!
Του βάζε την κολωνια Μυρτώ στο τέλος, μετά το ξουρισμα!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0