Magic WormHole
-
-
να τους βολεψουμε εδω?
-
Πολλη καλή λύση να γλιτώσουμε από αυτούς μία και καλή. Τι λες αρχηγέ? Να τους παρασύρουμε προς τα εκεί.
=============== Ιαν 27th 2017, 11:20pm ===============
Ετοιμο το πλοίο
=============== Ιαν 27th 2017, 11:31pm ===============
Σημερα σκουλίκια να πάτε για ύπνο μέχρι τα ξημερώματα εδώ θα είμαι να σας φιλάω. -
μ' έsoses ανθυπotipoτα μoy!!
anavaθμιsi k si σE ΑνΘυΠοLIGoYlAki....evivaΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να προσεχείς να μην σου δώσουν να πιεις κανένα σκωληξ
-
o Πιγκουίνος G.E.S.T. στην αρχή, έχω ένα δίλλημμα.....είναι Ο George (Eχω Sκλήκια Tώρα) ή ο Glikoulis (Eίμαι Sίγουρα Tέτοιος) ????
Ξεσούρωσα, αλλά πάω να ξεραθώ....α, να το βάλουμε σε ψηφοφορία....μετά την ψηφοφορία για το χειρότερο άβαταρ του taki, να βάλουμε αυτό....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
@πιγκουίνοι που είστε μας λείψατε και αρχίζουμε να τρολάρουμε μεταξύ μας. Χαχαχα.
ΥΓ Η γυναίκα σου Κρητικιά; την βλέπω δυνατή γερό ποτήρι. -
Καλημέρες , εμείς παίρνουμε ρεπό ΠΣΚ οπότε άνετα μπορείτε να τρολάρεστε μεταξύ σας ,αφού το κάνετε και πολύ καλά μάλιστα !!!!
Μήτσο πρόσεχε το σκουληκάκι σου μην γίνει πιγκουίνος πάλι , Μανώλη τι να πω ρε φίλε .........Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις πιγκουίνος με μία δήλωση μετανοίας και μία αίτηση του νομού 105 θα είσαι κομπλέ νομίζω σκέψου το .....Το αυτό και για τον Γιάννη , οι υπόλοιποι λυπάμαι παιδιά είστε καμμένα σκουλήκια δεν έχετε καμία ελπίδα χεχεχε !!!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Takis μου φαίνεται δεν καταλάβατε που βρίσκεστε και κατά συνέπεια δεν έχετε επαφή με το περιβάλλον, είστε τρείς και ο κούκος και βάζετε και προαπαιτούμενα και όρους για να εισχορήσει κάποιος στην ξοφλημένη, γελοία, τραγελαφική, γραφική συνομοταξία της σφαλιάρας;
Δεν νομίζω Τάκης!!! -
Μανώλη μανώλη λάθος απάντηση πέτυχες mr ζονγκ , κλότσησες την ευκαιρία !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ποσοι πιγκουινοι χρειαζονται για να βιδωσουν μια λαμπα?
ενας οπωςδηποτε θα κραταει την λαμπα θα ειναι πανω σε τραπεζι και οι υπολοιποι θα γυρνανε το τραπεζι κυκλικα
δεν ξερουμε ομως συγκεκριμενο αριθμο γιατι παιζει ρολο οι γωνιες του τραπεζιου(τετραγωνο-τριγωνο-εξαγωνο κ.τ.λ.)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0