δεν ασχολουνται με αβαταρ τωρα εχουνε θεμα με τις κομμωσειςΟ/H Xstos έγραψε:
Βάλε τη "στολή" σου αδερφέ μου! Δεν σου'χουν τάξει άβαταρ εσένα? Τι έγινε, άρχισαν οι οικονομίες, τέρμα τα προεκλογικά τους??Ο/H gvoi έγραψε:
Έρχεστε γιατι έχουμε ποτά και γκομενάκια! Απλά τα πράγματα
Magic WormHole
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
τωρα εχουμε θεμα με τις κομμωσεις
Το γέλιο που προσφέρουν απλόχερα οι στυλιστικές σας επιλογές, το γνωρίζετε ή νομίζετε ότι βρέχει?! -
Ο/H gvoi έγραψε:
Και τρεχατε και τρέχατε και τρέχατε και τρέχατε και τρέχατε! Και τρέχατε ξύλο πολύ κτλ κτλ κτλ
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλός το κρυφό σκουλήκι !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ο/H stamatisv έγραψε:
Νομίζατε οτι χαθήκαμε...αλλά όσο εσείς κοιμάστε εμείς περάσαμε μια βόλτα απο το σύνδεσμό σας..
Σκουληκάκια δεν είστε πουθενά! Εδώ μόνο εμείς! ΟΕΟΕΟΕΟΕ Τα σκουληκάκια απο τον καναπέεε.
Καλημέρα
@stamatisv σιγά μη σκίσεις καμία ζελατίνα από mi5s plus. (Ζελατίνα κλειστού σφραγισμένου εργοστασιακού, όχι ότι κι ότι!)
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H gvoi έγραψε:
Και τρεχατε και τρέχατε και τρέχατε και τρέχατε και τρέχατε! Και τρέχατε ξύλο πολύ κτλ κτλ κτλ
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Καλός το κρυφό σκουλήκι !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτέ κρυφά, πάντα φανερά στα ίσια και περήφανα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
@stamatisv
Εσύ παιδί την μία σκουλήκι την άλλη πιγκουίνος. Και στο είπα @demakhs ότι ανάμεσα μας έχουν βάλει φυτευτούς και κελαιδάνε. Παράδειγμα τρανό ο εν λόγω κύριος. Όσο εσένα κ. stamatisv
ο ρόλος του Δήμου Σταρένιου σε πάει γάντι. -
Ποτέ δεν ήμουνα σκώληξ, χάλασε η συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, είχα καλύτερη πρόταση:D
Μέχρι και avatar σας έστειλα και δεν πήρα ποτέ απάντηση...υπάρχουν και αλλού πιγκουινίες που κάνουν πιγκουίνους -
-
Σαν τον Ιούδα Ισκαριώτη για 30 αργύρια πρόδωσες την ομάδα.
-
Κρίση! Έχουμε και μια οικογένεια, καταλαβαίνεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0