εσεις εχετε μαζεψει την σαρα και την μαρα εμεις προσεχουμε με τους νεους μπορει να ειναι κατασκοποι.....
Magic WormHole
-
-
μην τολμήσετε και τον πλησιάσετε.......είναι το μεγαλύτερο ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας......θα εχουμε και μεις σημαντικές απώλειες...αλλά ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, γι αυτό ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Εγώ θα έλεγα να κάνουμε ένα Hard Wipe στον @takisfrag γιατί μάλλον μπερδεύτηκε με πιάνου το μέρος είναι !
OffTopicΠ_Ρ_Ο_Δ_Ο_Τ_Η_Σ -
5% ??
Αυτό ήταν το καλύτερο που έχω "ακούσει" τις τελευταίες.....65 σελίδες!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να κάνουμε ένα Hard Wipe στον @takisfrag γιατί μάλλον μπερδεύτηκε με πιάνου το μέρος είναι !
OffTopicΠ_Ρ_Ο_Δ_Ο_Τ_Η_Σ
-
κάπου του χώνουμε κανα καλώδιο χαραγμένο...δεν το χω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα του edl...αν υπάρχει κάποιος πιο ειδικός, να μας ενημερώσει που να του το χώσουμε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Θα του φέρουμε καμία 500αριά κινητά με προβλήματα και θα αναστηθεί εγκαίρως !! Είναι μαστόρι ο Κύριος Τάκης, ΑΚΑ @takisfrag
-
-
-
Συγνωμη στους πιγκουινους του thread αλλα δεν θα μπορουσα να ενταχθω σε καμια αλλη παραταξη! Νιωθω σκουληκι κι αυτο δεν αλλαζει!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0