Διαφήμιση

Magic WormHole

• @themakos66 πρεπει να διαλεξεις avatar και επειδη βλεπω οτι αγαπας τα πιγκου πολυ. σε πιο πανω ποστ ο geoanto555 ποσταρε καποια. νομιζω αυτο με την μπουκλα θα σου πηγαινε καλυτερα απο τον γλομπο που εχεις τωρα. :lol: :lol: :lol:
    • Να μας φτιάξει κάποιος στο photoshop μία τέτοια διασταύρωση??

Πολύ θέλω να το δω αυτό.

Τακηςφρατζατος πιγκουινοσκώληξ!! :o
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Που φτάσαμε να τους μαζεύουμε εμείς κόσμο από οίκτο. Αλλά κανείς δεν θέλει, εμείς φταίμε;;;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί με αυτό το σπάνιο είδος. Απειλούνται από τα φαινόμενα τις φύσης ας μην τα δημιουργήσουμε και ψυχολογικά. Δείξτε συμπάθεια κατανόηση αδιαφορία για αυτά τα όντα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

@themakos66 πρεπει να διαλεξεις avatar και επειδη βλεπω οτι αγαπας τα πιγκου πολυ. σε πιο πανω ποστ ο geoanto555 ποσταρε καποια. νομιζω αυτο με την μπουκλα θα σου πηγαινε καλυτερα απο τον γλομπο που εχεις τωρα.
      αγαπητέ φίλε @EGW4321 ο γλόμπος που αναφέρεσαι , ο καραγκιόζης δηλαδή , είναι ο μύθος και ο ήρωας που έδωσε σε αυτόν τον ταλαίπωρο λαό κουράγιο σε όλα τα δεινά που πέρασε τους τελευταίους αιώνες . Έδωσε χαμόγελο στην στενοχώρια, ελπίδα στον πόνο , κουράγιο στον θάνατο πολύ πριν υπάρξουν τηλεοράσεις , ιντερνετ , κινητά και όλα αυτά τα καλούδια από τα οποία υιοθετούμε όλα τα αρνητικά ξεχνώντας όλα τα θετικά και την χρηστικότητα για την οποία ανακαλύφθηκαν ........
      Ο έλληνας Καραγκιόζης, ξυπόλητος, ρακένδυτος και καμπούρης, έφτασε λοιπόν να ενσαρκώνει την ελληνική εθνική ταυτότητα, εφόσον σύμφωνα με τον Ευγ. Σπαθάρη «είναι ίδιος ο Ελληνας με τα τερτίπια του, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του».
      Σ’ αυτά τα σκοτεινά χρόνια που ζούμε, η λάμπα της οθόνης του Καραγκιόζη παραμερίσθηκε από τις λυχνίες της τηλεόρασης. Η εστία του σπιτιού, όπου μαζεύονταν ο παππούς και η γιαγιά και αφηγούνταν παραμύθια, χάθηκε. Στη θέση της τοποθετήθηκε μια τεράστια οθόνη υγρών κρυστάλλων. Αυτή εκπαιδεύει και (παρα)μορφώνει μικρούς και μεγάλους σήμερα.
      Και όμως η συνάθροιση γύρω από τη φωτιά είναι η αρχή του πολιτισμού για τον άνθρωπο.
      Εκεί ξεκίνησε το παραμύθι για να μας ψυχαγωγήσει, να μας παρηγορήσει, να μας διδάξει ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα. Και γύρω από τη φωτιά του παραμυθιού ξεκίνησαν και άλλες τέχνες. Σ’ αυτήν την εστία γεννήθηκαν το τραγούδι, η ζωγραφική, το θέατρο των σκιών.
      To avatar είναι στάση ζωής λόγω καταγωγής , πρόσφυγες και οι δύο , και θα παραμείνει όσο αυτό το forum ανέχεται την αρχοντομουτσουνάρα μου.......

Υ.Γ. Για τον χαραχτηρισμό δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση απλά μου έδωσε την ευκαιρία για μιά αναδρομή στο παρελθόν και στό παρόν :P :P :P :P :P :P

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, απλά να πω πως στην ηλικία των 8 ετών, είχα και εγώ την τύχη να παρακολουθήσω Ευγένιο Σπαθάρη ζωντανά στην επική all time best παράσταση: " Ο Μεγαλέξανδρος και ο κατηραμένος όφις" . Κάπου στα μέσα της δεκαετίας του ΄80.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • το γνωριζω αυτο @themakos66 απλα εδω κανουμε χαβαλε μεταξυ μας. το τι συμβαινει σε αυτον τον κοσμο ειναι κατι που θα επρεπε να προβληματιζει τον καθενα.ποσταρες καποιες αληθειες οι οποιες ομως δεν αγγιζουν τον καθενα αλλα αν γινοταν αυτο ισως να υπηρχε καλυτερη ποιοτητα ζωης για ολους μας.εδω ξεχναμε για λιγο τα προβληματα μας και γελαμε.
    • Αν υπήρχε σήμερα ο Ευγένιος, λόγω των τελευταίων εξελιξεων στο Φόρουμ, η παράσταση θα είχε μετονομαστεί σε: "Ο Μοντερέιτορ και ο κατηραμένος Σκώληξ"
      ..και όλοι ξέρουμε ποιός είναι ποιός.. :thumbsup: :thumbsup:

..καλή κυριακή σε όλους 8)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

εδω ξεχναμε για λιγο τα προβληματα μας και γελαμε.
      μην αγχώνεσαι , απλά μου έδωσες την ευκαιρία να αναφερθώ στο θέμα καλόπιστα και με χαμόγελο , βέβαια είναι μιά ιδέα να δώ τον καραγκιόζη με χωρίστρα ......... :P :P :P :P :P :P :P

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • αυτός ο τραχανάς είναι πονηρός... :shock:

τις άρχισε τις κλαψούρες για να μας πάρουν τα ζουμιά και να πνιγούμε εκεί μέσα... :o

δυστυχώς, γι αυτόν, δεν έχει καταλάβει πως όπου και να βρεθούμε, κολυμπάμε....σκληκοsurvivors είμαστε ωρέ....ακόμα και τη λεκάνη της τουαλέτας, σε water park τη μετατρέπουμε... (festiveparty)

άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια, έλαβε τέλος, πριν καν αρχίσει, πολύ κρίμα!!!!!!! :spiteful:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ευτυχώς υπάρχει και το Worm hole και θυμόμαστε τον Ευγένιο που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τον καραγκιόζη. Αν ζούσε ο Ευγένιος να ξέρετε πιγκουίνοι σκληκ θα ήταν, γιατί προσφέρουμε γέλιο στο Worm hole

Redmi note 3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης