...σε ενα amsrtad 64 έπαιζα το bruce lee...για όσους ξέρουν...ωραιες εποχες...τέλος το off topic
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
...σε ενα amsrtad 64 έπαιζα το bruce lee...για όσους ξέρουν...ωραιες εποχες...τέλος το off topic
-
μπράβο ρε φίλε....νοσταλγία...
-
σκωληκαντερες καλημερα. ρε σεις εχασε η κορη μου τα πιγκου στο παιχνιδι που της πηρα ξερετε κανενα να αναπληρωσουμε το κενο;
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
σκωληκαντερες καλημερα. ρε σεις εχασε η κορη μου τα πιγκου στο παιχνιδι που της πηρα ξερετε κανενα να αναπληρωσουμε το κενο;
περισσεύει
κανενας απο δαυτους......
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
offtopic στο καθόλου offtopic thread..που είναι οι διαχειριστάς;
Σκώληκες το αρχισκώληξ που σας στείλαμε συστημένο πίσω είναι χωρίς εγγύηση, μην μας το επιστρέψετε σε περίπτωση προβληματικής λειτουργίας, δοκιμάστε
flash fastboot rom -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Σκώληκες το αρχισκώληξ που σας στείλαμε συστημένο πίσω είναι χωρίς εγγύηση, μην μας το επιστρέψετε σε περίπτωση προβληματικής λειτουργίας, δοκιμάστε
flash fastboot rom
-
-
@takisfrag αλλαξε φραντζα πας που πας κομμωτηριο κανε μια αλλαγη. τωρα που ο @demakhs εγινε σκουληκι γιατι δεν σκεφτεσαι και εσυ μια μεταγραφη; θα εχεις και σκουληκοφραντζα στο avatar και οχι ξανθια που σου εχουν τα πιγκου.
-
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
@takisfrag αλλαξε φραντζα πας που πας κομμωτηριο κανε μια αλλαγη. τωρα που ο @demakhs εγινε σκουληκι γιατι δεν σκεφτεσαι και εσυ μια μεταγραφη; θα εχεις και σκουληκοφραντζα στο avatar και οχι ξανθια που σου εχουν τα πιγκου.
=============== Ιαν 31st 2017, 11:13am ===============
Ο/H stamatisv έγραψε:
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
flash fastboot rom
Έχω και εγώ έναν XT8088.. θα του κάνω γενέθλια, γίνεται 30 φέτος. Ακόμα δουλεύει, τελευταία ενημέρωση ενημέρωση λογισμικού Windows 1.0/ MS DOS 6.20
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0