Ασε που τις περισσοτερες φορες ειναι γλυκυτερα με το σκουληκιΟ/H EGW4321 έγραψε:
ναι αλλα μην ξεχνας παντου μπορεις να βρεις ενα σκουληκι.![]()
Magic WormHole
-
-
στο τελος βλεπω τα μισα σκουληκια να γινονται πιγκου για να υπαρχει ενδιαφερον. λακησαν ολα. το πρωι μονο εκαναν τους καμποσους που ηταν μονοι.
-
Εγώ ανεξάρτητος πιγκου-συνεργάτης είμαι... έχω αλλεργία στα σκουλίκια όμως, όσο..γλυκά και να είναι

Ο/H vrs5 έγραψε:
Ασε που τις περισσοτερες φορες ειναι γλυκυτερα με το σκουληκιΟ/H EGW4321 έγραψε:
ναι αλλα μην ξεχνας παντου μπορεις να βρεις ενα σκουληκι.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ ανεξάρτητος πιγκου-συνεργάτης είμαι... έχω αλλεργία στα σκουλίκια όμως, όσο..γλυκά και να είναι

Ο/H vrs5 έγραψε:
ναι αλλα μην ξεχνας παντου μπορεις να βρεις ενα σκουληκι.
Εξωτερικός συνεργάτης !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλα βρε, εξωτερικος συνεργατης εγραψες, τοσες παραθεσεις για πιο λογο τις εκανες;
-
Είναι γραμμένο στο συμβόλαιο, ετσι πρέπει να γίνεται.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ευτυχώς που είχε έμπνευση αυτός ο τιτανοτεραστιος σκωληξ βασιλιάς των σκουληκιών και διμιουργησε την σκουληκοπιγκουνομαχια και περνάει λίγο η ωρα αλλιως.
@takistakisfrag καλό και αναπάντεχο.
-
+1000

Θα ήθελα βέβαια λιγα παραπανω πιγκου αλλά μην ήμαστε και αχαριστοι.ειδος προς εξαφάνιση.
-
Θα βρεθεί πιστεύω λύση σύντομα

Πρώτα βγαίνει ψυχή κ μετά το χούι!!!!Ο/H vrs5 έγραψε:
Καλα βρε, εξωτερικος συνεργατης εγραψες, τοσες παραθεσεις για πιο λογο τις εκανες;

Ολο εκπλήξεις αυτό το παιδί!!!Ο/H EGW4321 έγραψε:
Ευτυχώς που είχε έμπνευση αυτός ο τιτανοτεραστιος σκωληξ βασιλιάς των σκουληκιών και διμιουργησε την σκουληκοπιγκουνομαχια και περνάει λίγο η ωρα αλλιως.
@takisfrag καλο κ αναπάντεχο.
Δε σε αφήνει να πληττεις, όταν ξανά διαβάζεις τις παραθέσεις, ποτέ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
egw για να δείτε οτι είμαι καλός άνθρωπος δεν υπάρχει μπαντζουρι σε κανένα μηχάνημα στο σπιτι. Έμαθα οτι τα πιγκου είναι ειδος προς εξαφάνιση και είπα να κανω το καλό.
κάντε και εσείς μια καλη πράξη για να υπάρξει μέλλον και στο thread.χωρίς πιγκου δεν έχει νόημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0