εσυ παλικαρι μου φρόντισε να κανεις αιτηση για αλλαγη μεταφορικου μεσου γιατι δεν σε βλεπω καλα......Ο/H takisfrag έγραψε:
Αυτό ήταν ................... Αρχηγέ έγραψες πάλι , τους έσβησες από τον χάρτη !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Magic WormHole
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλημέρα σκουλήκια. Με τις τελευταίες εξελίξεις να τρέχουν ραγδαία και με τις δήθεν εκλογές παρωδία μεταξύ Φίλων & συγγενών οι οποίοι νομιμοποίησαν τον σφετεριστή της εξουσίας στον θρόνο του δεν έχω άλλη επιλογή πάρω να το δεχτώ. Αλλά θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη της σκουληκό-τρύπα. Και όχι στον σφετεριστή και το γλοιώδης παρεάκι του.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ααααα μισές δουλειές Γιώργο νόμιζα πως θα δείξεις θάρρος και θα άλλαζες στρατόπεδο , ξένα σκέψου το λίγο !!!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
κατόπιν ώριμης σκέψης
=============== Φεβ 3rd 2017, 8:21am ===============
Έλα και το μικρό-καλό μου
Έκανε format data, factory reset, αφαίρεσε 72 μαμισιες εφαρμογές, το βάλε σε flight mode, το χε στην πρίζα με φορτιστή quick charge 5c, για να καταφέρει να πετύχει, 2 ολόκληρες χιλιάδες, μεγαλύτερο antutu!!
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σκουληκο-thread είναι, σας αφήνουμε να σκουλικιαστείτε με την ησυχία σας. Να μήν ενοχλούμε κιόλας...
Ο/H osalonikios έγραψε:
Θελεις να γινεις χαλιφης στη θέση του χαλίφη;
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ααααα μισές δουλειές Γιώργο νόμιζα πως θα δείξεις θάρρος και θα άλλαζες στρατόπεδο , ξένα σκέψου το λίγο !!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τι δεν εχετε καταλαβει?οσοι εμειναν εμειναν δεν υπαρχει περιπτωση για (αλλαξε ο κολιες.....)
-
-
-
-
-
Τakisfrag-Μπαμ κ Μπόχ, θα συμπλήρωνα εγώ...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Σκουληκο-thread είναι, σας αφήνουμε να σκουλικιαστείτε με την ησυχία σας. Να μήν ενοχλούμε κιόλας...
anyway, όλοι έχουμε τα βίτσια μας λίγο πολύ έ;;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημερα σκουληκαντερες άργησα σήμερα πήγα κομμωτήριο για να σουλουπωθω και θυμηθηκα. Τον @takisfrag καημενο παιδι τι Τράβας.
και μιας και πέρασα να κερασω και τα πιγκου μια μπανανα.
-
@takisfrag
Το να δηλώνω ότι ο @demakhs είναι σφετεριστής και βγήκε ένα παρεάκι να νομιμοποίηση αυτή την πράξη δεν σημαίνει ότι θα μεταλλαχθώ σε πίγκουιν.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0