Magic WormHole
-
-
@demakhs άκουσα ότι έχεις ένα βιντεάκι με μια Γερμανίδα τραγουδίστρια, δεν το ανεβάζεις στα Χιουμοριστικά;; ή τα καλά τα κρατάς για πάρτη σου, άσε που στο τέλος του βίντεο δείχνει και κάτι πιγκουίνους.
-
Τότε μικρέ έχει πιάσει σκουλήκια η εφαρμογή σου και χρειάζεται αποπαρασίτωση
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το έχω εγκατάσταση εδώ και μέρες admin.
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αγαπητά μου σκουλήκια και πιγκουίνοι, μην ξεχάσετε να βάλετε το toolbar της Alexa στους Browser που κάνετε χρήση στο PC σας.
=> Βοηθήστε την κοινότητα στο Alexa Ranking
Thank you very much !!!
Ο/H spideman3 έγραψε:
Βρε αφήστε την πλάκα. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το εγκαταστήσουμε. Μέσα από το χαβαλέ μας εδώ να βοηθήσουμε και την κοινότητα ως προς την συντήρηση της. Ας το δούμε ως μία πράξη ευχαριστίας πως μας παραχώρησαν αυτό το νήμα.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός μάλλον πάει να εκθρονίσει τον admin δεν ήθελε να είναι αρχηγός σκουληκιών μόνο.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Τότε μικρέ έχει πιάσει σκουλήκια η εφαρμογή σου και χρειάζεται αποπαρασίτωση
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έχω βάλει αγγελία , το λέω επειδή σε βλέπω να ψήνεσαι να καβαλήσεις πιγκουινοχηματαγωγό !!!!
δες εδω
-
Παλιό αλλά καλό , τι να μας πει ; Να σε πάω εγώ με το δικό μου το 1000 να δω τι λένε τα σκουλήκια όταν δεν σέρνονται στο χώμα , και θα κλάσεις όχι μπάμιες αλλά φασόλια μαυρομάτικα , ρεβύθια και φακές μαζί !!!!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Παλιό αλλά καλό , τι να μας πει ; Να σε πάω εγώ με το δικό μου το 1000 να δω τι λένε τα σκουλήκια όταν δεν σέρνονται στο χώμα , και θα κλάσεις όχι μπάμιες αλλά φασόλια μαυρομάτικα , ρεβύθια και φακές μαζί !!!!
με παπι ειμαι τωρα.
προσοχη μεγαλη μονο σε βιντεο της βλεπω τωρα φιλε μου... -
Α αυτό είναι αδύνατο και εγώ με σκούτερ κυκλοφορώ αλλά μία φορά την εβδομάδα θα βγει και η μηχανή !!!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Α αυτό είναι αδύνατο και εγώ με σκούτερ κυκλοφορώ αλλά μία φορά την εβδομάδα θα βγει και η μηχανή !!!
το νου σου κανενας δεν σε υπολογιζει...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0