ελα για τον καστοριανο καρατεριστα @geoanto555 θα φουλαρει συνεχεια ο καψοβενζινας @takisfrag και ιδου το δωρο
Magic WormHole
-
-
μπανανα μονο εμεις κερναμε.......
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καληνυχτα μαγκες....
-
εξαντλημένος...ούτε κουράγιο το ....κερί δεν έχει να σβήσει!!!!
-
Όταν εγώ τα έλεγα χθες κανένας δεν έδωσε σημασία. Λουφάξατε όλοι στην τρύπα σκλήκια φοβούμενοι το παρεάκι του, τώρα με γεια μας. Με τα χίλια δίκια του με απειλεί σαν το δικτάτορα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για εξορία. Τώρα μιλιά δεν θέλω να ακούω.
Είναι ικανός να μας βάλει και ΕΝΦΙΑ να πληρώσουμε για τα χιλιοστά που έχουμε στην σκουληκό-τρυπα. Δεν βγαίνει ο λογαριασμός.......
Καληνύχτα σε όλους και προσοχή ............ κυκλοφορούν ανάμεσα μας. -
Δεν λουφαξαμε μωρε, απλα ανοιγαμε κατι τρυπες και καλα για οχυρωση, ετσι μας ειπε τουλαχιστον οταν μας το προσταξε.
Τωρα καταλαβαινω οτι απλα ηταν ια ξεκαρφωμα και απασχοληση ενω ο πραγματικος λογος ηταν αλλος.
Τελικα τι θα γινει ρε σκουληκαντερες, θα οργανωθουμε η οχι; -
Να κ ο Γιαννάκης, το τρίτο......(ποδαρ)άκι, για να μην πω τίποτα άλλο!!
Σκουλήκι παρέμεινες κ εσύ, δεν λακισες να πας με τον οχτρό, αλλά αυτό που έκανες είναι χειρότερο και από προδοσία.
Θα ανακοινώσω την ποινή που θα αποφασίσω σου επιβληθεί, εντός της ημέρας, όπως και των άλλων δυο....(πο)διων....(άλλο πρώτο συνθετικό, περιγράφει με μεγαλύτερη ακριβεια τον προσδιορισμό)......εκτός κ αν σας δω να φοράτε τις προβιές των παλιό-πιγκουίνων σήμερα...για όλα σας έχω ικανούς πλέον, παλιο-(βαρ)ίδια!!!!!
-
-
Πρόσεξε γιατί....είδες τι έπαθε, ο ίδιος είναι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
καλημερα τωρα τι παιζει θα αφησουμε τους πινγκουινους θα ασχοληθουμε με τους σκιουρους η δεν εχω πιασει κατι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0