Magic WormHole
-
-
Καλημέρα σε όλους.
Την ευλογία μου στους σκώληκες..... -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι να οργανωθούνε? Αν τους αφησεις για πολυ ώρα το μεγάλο σκλήκι θα τρώει τα μικρά...
..και αυτό ακριβώς είναι μέρος ενός ευρύτερου σατανικού σχεδίου που έχω εκπονήσει.
Ο/H tasosko έγραψε:
καλα σε λιγο πρεπει να εχω μονιμα εγκυκλοπαιδεια ανοιχτη
καλα που τις βρισκετε τετοιες λεξεις?
απύθμενος < ελληνιστική κοινή ἀπύθμενος (από το στερητικό α και τη λέξη πυθμήν, δηλαδή χωρίς πάτο, χωρίς βάση)
Ελπίζω να μην χρησιμοποιώ δύσκολες λέξεις και μπερδεύονται πάλι τα φίλτατα σκλίκια.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
υπαρχει και μια πιθανοτητα απο τα πολλα που θα πουμε να χρειαστει να τα διαβαζεις ολη νυχτα και να μας απαντησεις αυριο πρωι.....
-
Καλημέρα σε όλους, σκλήκια και πίγκου.
Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου τα νέα μέλη. -
τωρα που εχουμε και παπασκωλικ ποιος μας πιανει......
@takisfrag η προσφορα ληγει στις 12:00 σκεψου το....ποτε δεν ειναι αργα..... -
Ο/H geofust έγραψε:
Στο φτερό με τελείωσε!!!!!!
Πρόσεχε.
Γιατρέ
όταν τον εξέτασες δεν μας τα είπες αυτά... -
Αγιαστούρια @geofust , πρέπει να τροποποιήσουμε τα καθήκοντά σου, ώστε να υπάρχει η ευελιξία να κάνεις και τα μνημόσυνα των παλιοπιγκουίνων που θα πέφτουν σαν τις κότες στο πεδίο της μάχης....
τα σκληκο-κόλυβα θα τους τα κάνουμε δώρο εμείς.....καθώς και την......αποτέφρωση....θα τα τρώμε μονομιάς!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H geofust έγραψε:
Στο φτερό με τελείωσε!!!!!!
Αν και λόγω μεγαλομανίας θα του πήγαινε καλύτερα κάτι σε ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τα σκληκο-κόλυβα θα τους τα κάνουμε δώρο εμείς.....καθώς και την......αποτέφρωση....θα τα τρώμε μονομιάς!!!!!
Και το τρισάγιο δώρο, αρχηγέ.... Έτσι, επειδή είμαστε large ! ! ! ! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0