Magic WormHole
-
-
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν ασχολούμαστε μαζί σας βρε αγράμματοι κλεφτοκοταδες. Άκου εκεί "να ψαρέψω παστίτσιο" .
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επειδή όμως το παστίτσιο περιμένει, θα κλείσω σήμερα με τον άρχοντα:
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μετα απο ποσα τηλ εμφανιστηκατε??? Λες κ περασατε απο τον ινδικο στον ατλαντικο... Μεχρι το πρωι θα μαζευτητε καμια δεκαρια πιγκουινια να πουμε καμια λαλακια...Mi 11 pro
-
Μίλησαν όλοι..μίλησαν και οι σ-κώληξ
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Μίλησαν όλοι..μίλησαν και οι σ-κώληξ
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Δεν έχουμε θέμα εμείς ένας προσέχει και οι άλλοι διασκεδάζουν
Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν ,ότι χρειάζεται ένας μας για 10 δικούς τους χαλαρά !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παντος μου ελειψε εκεινος ο αξιος-δραπετης του star-trek real warrior @takisfrag τον πηρε το σκουλικοματι σας πουθενα?
και εσυ ρε φιλε με αυτο το 2σπαθο δεν φοβασαι να μην βγαλεις κανα πινγκουονοματι?βλεπω οτι εχεις μεγαλη <ακτινα>
δεν βολευεσαι με κατι τετοιο? -
Ο/H tasosko έγραψε:
παντος μου ελειψε εκεινος ο αξιος-δραπετης του star-trek real warrior @takisfrag τον πηρε το σκουλικοματι σας πουθενα?
και εσυ ρε φιλε με αυτο το 2σπαθο δεν φοβασαι να μην βγαλεις κανα πινγκουονοματι?βλεπω οτι εχεις μεγαλη <ακτινα>
δεν βολευεσαι με κατι τετοιο?
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για μένα είμαι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
δεν βολευεσαι με κατι τετοιο?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0