εκεινοι οι παπαδες μας κατι εχουν κανει και δεν εχουν αφησει πινγκουινια για πινγκουινια........
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Είδες... στερνή μου γνώση..
Πάντως χωρίς πλάκα, δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να πάθει κωλικο στη χολή. Απερίγραπτη ταλαιπωρία..
νομίζεις ότι ήταν κωλικος......σκώλικος ήτανε!!!
Σιδερένιος αδελφέ!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
νόμιζαν ότι τους κάναμε πλάκα όταν τους λέγαμε ότι είμαστε αδίστακτοι....
έναν (κομμαντοσκώληκα-υποβρύχιο καταστροφέα) έστειλα, έφραξε το σωληνάκι, τάβλα ο @Alex_MLT !!!!
αλλά ότι θα "πήγαινε" και από σκώλικα, ούτε που το φανταζόταν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
πλακα εμεις?δεν νομιζω....
-
μόλις το διαπίστωσε, ο ένας εκ των τριών, με πολύ οδυνηρό τρόπο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και τι περιμενεις απο τους αλλου 2?ουτε καλημερα θα μας λενε σε λιγο....
-
εγώ προσπαθώ με τρόπο να τους ειδοποιήσω να προσέχουν τα....νώτα τους.....ποιος ξέρει τι μπορεί να τους συμβεί στα καλά καθούμενα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τωρα μας πηραν στα σοβαρα.....
-
μήπως πρέπει να "τακτοποιήσουμε" και τον έναν έτερο εκ των υπολοίπων δύο, για να το νιώσουν στο πετσί τους και να καταλάβουν τι εστί.....βερύκοκο (με σκώληκα)????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
θα στειλεις εσυ τιποτα η να βαλουμε τον παπα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0