Τα παλιά αστέρια σβήνουν κι απο τι έχω ακούσει όταν γίνεται αυτό καταρρέει το ηλιακο τους σύστημα.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούε πες το ετσι ρε αδερφε οτι σε πηραν χαμπαρι...Ο/H demakhs έγραψε:
OffTopicεμένα πετάει, δεν πετάει αυτόν...κάτι για εμπορική χρήση μου γράφει, ένα 5-λεπτο....και όξω φ@υστη απ' την παράγκα
Οσο λαμπει ακομα καλα ειναι!Ο/H osalonikios έγραψε:
Τα παλιά αστέρια σβήνουν κι απο τι έχω ακούσει όταν γίνεται αυτό καταρρέει το ηλιακο τους σύστημα.
Μπρε κούκλε Για εμπορική χρήση το έχεις βάλει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο/H demakhs έγραψε:
OffTopicεμένα πετάει, δεν πετάει αυτόν...κάτι για εμπορική χρήση μου γράφει, ένα 5-λεπτο....και όξω φ@υστη απ' την παράγκα
Με εμενα που εμπλεξε επρεπε να το ειχε για επαγγελματικη χρηση και οχι μονο!!Ο/H sso έγραψε:
Μπρε κούκλε Για εμπορική χρήση το έχεις βάλει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο/H demakhs έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν πάει έτσι το πράγμα καινούριο αcc.Ο/H tasosko έγραψε:
οπως και να το βαλεις οταν συνδεσεις αρκετους υπολογιστες στον λογαριασμο σου στο πεταει εκεινο για εμπορικη χρηση.και σε μενα το λεει αυτο αλλα δεν με πεταει...μηπως ειναι τιποτα καινουργιο δεν ξερω...
τι ειναι το αcc?Ο/H osalonikios έγραψε:
οπως και να το βαλεις οταν συνδεσεις αρκετους υπολογιστες στον λογαριασμο σου στο πεταει εκεινο για εμπορικη χρηση.και σε μενα το λεει αυτο αλλα δεν με πεταει...μηπως ειναι τιποτα καινουργιο δεν ξερω...
με το φτωχο μου το μυαλο μαλλον εννοει ''account''!Ο/H tasosko έγραψε:
τι ειναι το αcc?Ο/H osalonikios έγραψε: