Magic WormHole
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
καλα τα νεα δεν τα εμαθες?
-
ολα κολλανε ολα ξεκολλανε......
-
-
μηπως εμεις τα σκουλικωπειραζουμε παραπανω?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επηρεασμένος από ποντιακή λύρα τόσες μέρες.......
Αλλα που να ξέρεις εσύ βρε .....
Γιώργο άλλο η Ποντιακή λύρα και άλλο η Κρητική λύρα, έχεις μπερδέψει την βούρτσα με τον σκανζόχοιρο. -
Πουλι ειναι ότι θέλει λέει.
Επίσης μοντεράτορας είναι ότι θέλει λέει.
Κι έχει και jet lag οπότε πάλι ότι θέλει λέει.
Even dead i will fight. -
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ωραίος ο νέος...το κατάλαβε απ την αρχή..
τον άλλον, τον "άγριο", @Alex_MLT , έπρεπε να τον στείλουμε μια βόλτα από το νοσοκομείο για να το ...... εμπεδώσει!!!
Σχετικά με την παραπάνω παράθεση, θέλω να απευθυνθώ φιλικά στον συνφορουμίτη:
Φίλε Δημήτρη, όπως έχεις προφανώς διαπιστώσει έχω άπειρο χιούμορ και μπορώ να δεχτώ οποιοδήποτε "πείραγμα" και να ανταποδώσω το ίδιο μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες του Φόρουμ.
Γελάσαμε και αστειευτήκαμε (και εγώ μαζί) με την αρρώστια μου μια φορά..δυό φορές, τρείς φορές... Το να ποστάρεις πράγματα όπως το παραπάνω όμως συνεχόμενα, κατά την γνώμη μου πάντα, εκτός από αναισθησία, καταντάει και εντελώς Μ...κία.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις και ζητώ συγνώμη για το "επί προσωπικού" του πόστ.
Θα συνεχίσω να ποστάρω στο φόρουμ, αλλά θα επιστρέψω εδώ σε αυτό το νήμα,λίγες μέρες αργότερα.
Χαιρετισμούς σε όλους, εν τω μεταξύ μιας και θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, θα δουλέψω πάνω στο νέο μου AVATAR.
I'll be back
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Καλως, κατάλαβα...
Χιούμορ όταν θέλουμε , όχι χιούμορ όταν δε θέλουμε..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@ Geo ..μία βδομάδα νοσοκομείο με κωλικό στη χολή. Happy times
=============== Φεβ 14th 2017, 10:29am ===============
Δεν κατάλαβες το πνευμα του μηνηματος μου Δημήτρη. Δεν πειραζει ομως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0