ε τοτε μην χανεις στιγμη ξεκινα.....εισαι κομπλε....Ο/H takisfrag έγραψε:
Ξέχασα.........ΔΕΝ καπνίζω !!!Ο/H tasosko έγραψε:
ελα ρε συ εκει κολας?βαρα ηλεκτρονικο τσιγαρο καρφωσε και μια μπαταρια 12volt στο αλογο και εισαι τζαμι...
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Magic WormHole
-
-
Παρακαλείται ο αξιότιμος κος @takisfrag που πιανουν τα χέρια του, να κατασκευάσει μία κάσα, περιποιημένη, για τον αδικοχαμένο, λεβέντη αρχηγό του:
Και μιας κ καβαλάει και την Ντόλυ, να τη δέσει (την κάσα) και να τη τραβήξει στο κοντινότερο πιγκουινο-κοιμητήριο.
Προς ένδειξη τιμής, θα προστάξω να ειδοποιηθούν 4 σκληκομεραρχίες απ τα βόρεια, να παραστούν και να συνοδέψουν, σιωπηρώς, γοερώς και αποδίδοντας όλες τις απαραίτητες τιμές.
Τα δύο αγιαστούρια μου να ψάλλουν το, σωστό αυτή τη φορά, τροπάριο....παρακαλούνται θερμα να μην μπερδευτούν και ψάλλει ο ένας το "Ησαία χόρευε, η Παρθένος έσχεν εν γαστρί" και ο άλλος "Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια"
Σκλήκια, σκλήκια, αλλά αυτά τα savoir vivr-ίστικα, τα προσέχουμε πάντα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τι νεα δυσαρεστα ειναι αυτα που ακουω?απο την τσικνα τεντώθηκε?
εγω μπορω να πεταχτω...... -
-
-
Εγώ φρέσκο ψάρι και φρέσκους σκώληξ έχω, όποιος θέλει για τσίκνισμα..
-
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
Εγώ φρέσκο ψάρι και φρέσκους σκώληξ έχω, όποιος θέλει για τσίκνισμα..
εδω ο αρχηγος σου σουβλακια θελει εσυ παλι τα δικα σου κανεις? -
-
κοιταξε ο αλλος ο λουκι-λουκ @takisfrag εχει κανα 2-3 μερες σκεφτεται την αυτοκτονια.....
ευκαιρια ειναι και εσυ να χτυπησεις πινγκουινοσουβλακι θα εισαι και ο πρωτος πινγκουινοκανιβαλος και θα του γινει η χαρη στο μεγαλο πιστολι.... -
Φυσικά και για ψάρεμα, όποτε τελειώσουν έρχομαι απο δω μια βόλτα να μαζέψω φρέσκο πράμα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0