Σε λίγο θα μπουν και σκυλιά θα κυνηγάνε τις γατεςνπου κυνηγάνε τα πτηνά λέμε τώρα τα πιγκου πτηνά και στο τέλος θα μείνουν οι θρυλικές σκουληκαντερες.σενάριο για όσκαρ λεμεεεεεε
Magic WormHole
-
-
-
Μηπως να κυρήξουμε κανα πόλεμο στα πίγκου να βγάλουμε κανα γούστο;

Even dead i will fight. -
Σε ποια? τα είδες πουθενά? Και αν τα είδες, πόσα ήταν? 1+1 μάλλον. Ο μισθοφόρος τους έληξε η σύμβαση εργασίας τώρα στο ταμείο. Συμπέρασμα ψάχνουμε για αντίπαλο ο οποίος θα αντέχει τις σκουληκιές μας.
-
Ναι ναι παίρνεις τον @geoanto555 και σου δίνουν τον @takisfrag δώρο, εξού και 1+1.
Όχ ξέχασα, τώρα είμαι ένας από αυτούς, ντρέπομαι για τον ηθικό μου ξεπεσμό. Ας όψεται το καταραμένο dreambox που με έβαλε στον σβούρο.
Αλλά δεν πειράζει, πάντα είμαι με τους αδύναμους, τους φτωχούς και τους άπορους. -
-
Ρε που φτάσαμε....
Μισθοφόρε στείλε την σύμβαση έργου σε μενα. Θα σε πληρώνω εγώ για να εισαι με τους πιγκου.
Ποιοί σε ποιούς θα κυρήξουν πόλεμο;
Σαρακοστή έρχεται και όλοι θα πεινάνε, αφήστε το για μετά το πάσχα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πολεμοι δε γινονται την περίοδο των ΟΑ. Όχι της Σαρακοστής.
Μπερδευτηκες μισθοφόρε.
Για την πείνα μίλησα, εκτός και αν την βγάζετε με νηστήσιμα σουβλάκια (πίτες για τους βόρειους)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
τωρα ετοιμαζουμε ταραμα απο πινγκουινο
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0