Magic WormHole
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι ναι παίρνεις τον @geoanto555 και σου δίνουν τον @takisfrag δώρο, εξού και 1+1.
Όχ ξέχασα, τώρα είμαι ένας από αυτούς, ντρέπομαι για τον ηθικό μου ξεπεσμό. Ας όψεται το καταραμένο dreambox που με έβαλε στον σβούρο.
Αλλά δεν πειράζει, πάντα είμαι με τους αδύναμους, τους φτωχούς και τους άπορους.
Αυτή είναι η δουλειά που μου λεγες ρεεεεε?? Προσπαθείς να μας προφτάσεις για να είσαι in στο θέμα εεεεεεεε??
Το θέμα είναι πως όταν εσύ θα φτάσεις, εμείς θα χουμε προχωρήσει κια 7-8-9 σελίδες ακόμα κ φτου ξανά μάνα απ την αρχή για σένα...
Καθημερινός αγώνας επιβίωσης ρε φίλε..Τι να κάνεις κ εσύ..
(Παιρνω λίγο απ τη δόξα σου κ κλέβω λίγο απ τα χούγια σου...)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H sso έγραψε:
αυτό πάει στον από πάνω σου; η στην κοκόσκα!
-
fragικοκοσκα ξέρουμε, όλοι, ποιος είναι, ο....καθυστερημένος σας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι ναι παίρνεις τον @geoanto555 και σου δίνουν τον @takisfrag δώρο, εξού και 1+1.
Όχ ξέχασα, τώρα είμαι ένας από αυτούς, ντρέπομαι για τον ηθικό μου ξεπεσμό. Ας όψεται το καταραμένο dreambox που με έβαλε στον σβούρο.
Αλλά δεν πειράζει, πάντα είμαι με τους αδύναμους, τους φτωχούς και τους άπορους.
Αυτή είναι η δουλειά που μου λεγες ρεεεεε?? Προσπαθείς να μας προφτάσεις για να είσαι in στο θέμα εεεεεεεε??
Το θέμα είναι πως όταν εσύ θα φτάσεις, εμείς θα χουμε προχωρήσει κια 7-8-9 σελίδες ακόμα κ φτου ξανά μάνα απ την αρχή για σένα...
Καθημερινός αγώνας επιβίωσης ρε φίλε..Τι να κάνεις κ εσύ..
(Παιρνω λίγο απ τη δόξα σου κ κλέβω λίγο απ τα χούγια σου...)
Θα τελειώσουν οι εκπτώσεις και θα δεις άρχισες και τις παραθέσεις βλέπω !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αμα τελειώσουν οι εκπτώσεις, θα καταφέρεις κ θα είσαι πολύ κοντά....μόνο καμία 20-ρια μηνύματα πίσω..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Απόκριες έχουμε, καρνάβαλοι είστε, αποφάσισε το διοικητικό σκληκοσυμβουλιο (με δημοκρατικές διαδικασίες ψηφίστηκε, το πρότεινα κ, στο τέλος, το επέβαλλα ΕΓΩ) να αφήσει να πάρουν λίγο αέρα οι γενναίοι μας...
Μέχρι την Κυριακή μπορούν να βάλουν οποία πιγκουινο-προβιά θέλουνε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πολλές πολλές καλημέρες σε όλους σκουλήκια, πίγκουιν, ζώα και καρναβάλια πλέον.
-
Ο ένας , από όλους τους χαρακτηρισμούς, μας περιλαμβάνει όλους....
Αντε, να εξαιρέσω τον Αμερικάνο, μην τα πάρει κ αμολησει κια μπόμπα κ μας αφανίσει όλους μαζι...
Εμείς βέβαια, θα κρυφτούμε στις τρούπες μας, κάποιοι θα προλάβουμε να γλιτωσουμε..οι άλλοι τι θα κάνουνε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα αυτονόητα εννοούνται Μέγιστε Ηγέτη.
=============== Φεβ 21st 2017, 10:06am ===============
Προσεχώς έρχονται είναι οι εξολοθρευτές τους
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0