Σερνοντας, πως αλλιως ειχε και ανωμαλο δρομο... γδαρθηκα παντου!
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@demakhs αρχισκωληξ που τον ειχες στειλει τον ανθρωπο;;;;;; μαυρα ματια καναμε να τον δουμε.
μην το κανεις σαν τον αρχηγο των πτηνων που δεν ξερω και εγω εχουν παρατησει αυτην την ψυχη @stamatisv τον μαχιμο ψαρα.
-
κουκου!
-
Άτσααααααα.
Έμαθε και ξένες γλώσσες ο πίγκου.
Even dead i will fight. -
Νάντα....σκάσανε κ οι Κουκουβαγιες....

Ε ρ πστ....Τι στο καλο....
ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ, θα το μετονομάσουν στο τέλος το θέμα..
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα, καλησπέρα τι μέρα και αυτή ξεκίνησε με Δρακουμέλ-Στρουμφίτα μετά είχαμε εμφάνιση @takisfrag μάλιστα όχι ως γκεστ σταρ αλλά πολλαπλή παρουσία, κόντρα ταχύτητας πρωτιάς στον διαγωνισμό VIP και για τέλος σκουληκό-εκπαίδευση τι άλλο να περιμένεις πλέον. Μια γεμάτη μέρα, πως είναι δυνατόν να βαρεθείς .............
Αρχισκούληξ κάτι ξέχασες να θέσεις τους κανόνες του Warme Hole. Έτσι για να γουστάρουμε. -
Τι κανόνες μπρε....για σκληκια πρόκειται...ποιος θα ακολουθήσει κανόνα...
Σκωληξ ντιπ για ντιπ ντουβαρι μου φαίνεσαι τελικα...δεν είχες δειξει έτοια σημαδια εξ αρχής..
-
Μα αυτό είναι το θέμα να τους υπαγορεύσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο ότι ΔΕΝ.
-
-
Μισθοφόρε τι έγινε παραδέχεσαι την ανωτερότητα σκέψης, διαύγειας του Αρχισκούληξ. Ή ρίχνεις δίχτυα για κανένα συμβόλαιο με το συμβούλιο σκουληκιών?
-
Το κοντέρ σταμάτησε (??) στις 365 σελίδες, κλείνοντας τον ένα μήνα ζωής....

Ο Αμερικάνος τόλμησε να τα βάλει με τον καλύτερο στρατό του κόσμου....κ έχασε...
Τι 350 σελιδες, που (δεν) ανησυχούσα αν θα τις πιάσουμε.....πήγαμε κ 15 ακόμα, έτσι, επειδή είμαστε large worms, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια!!
Μπράβο γενναίοι μου σκώληκες, είμαι περήφανος για όλους σας...
Από τους άλλους, ειδική μνεία πρέπει να κάνω στον, μονίμως, καθυστερημένο @takisfrag, ο οποίος είναι η αιτία για τις 200, τουλάχιστον, απ' αυτές....λογω του ότι δεν προλάβαινε να απαντήσει, σχεδόν ποτέ, εγκαίρως...αυτό δεν είναι απλό ταλέντο...εχει χάρισμα κ άστρο το παιδί!!
-
Συγχαρητήρια σε όλα τα ΖΩΑ που πόσταραν εδώ για τις 365 σελίδες...
Άντε, και να τις Χιλιάσουμε με το καλό.
Όσο αφορά την ανωτερώτητα σκέψης... το παρακάτω σκίτσο τα λέει όλα πιστεύω.Ο/H spideman3 έγραψε:
Μισθοφόρε τι έγινε παραδέχεσαι την ανωτερότητα σκέψης, διαύγειας του Αρχισκούληξ. Ή ρίχνεις δίχτυα για κανένα συμβόλαιο με το συμβούλιο σκουληκιών?

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0