Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρησιμοποιεί μια βοηθητική εφαρμογή με το περίεργο όνομα "PhotoShop.apk".Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ νομίζω πήγε να κατασκοπεύσει πως ο tasosko βγάζει τοσα μεγάλα antutu scores..Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απο δω κ πέρα θα φέρομαι κ γω σκληκιαρικα οπότε.....Γτ να το κρυψου-ωμεν άλλωστε....
Magic WormHole
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απο δω κ πέρα θα φέρομαι κ γω σκληκιαρικα οπότε.....Γτ να το κρυψου-ωμεν άλλωστε....
Εεεεεε ορίστε δεν άκουσα πως είπατε ;;;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ νομίζω πήγε να κατασκοπεύσει πως ο tasosko βγάζει τοσα μεγάλα antutu scores..
Σαν τις γυναίκες μιλάς που δεν μπορούν να παρκάρουν...
Οι άντρες εκείνοι βλέπεις τις έχουν πείσει ότι το 20 πόντοι είναι τόοοοοοοοσσσσσσοοοο-δουλικο.. -
Καλοφαγάδες μου..........Αφιερωμένο σε όσους τους αρέσει το καλό φαί.
-
ρε @takisfrag τι γίνεται εδώ?????????????? @stamatisv ?????????????........δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά.......μετάλλαξη?
-
Πως λέγεται το σκουλήκι που φοράει μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα?
Σκωληκοειδύτης!
-
Βασίλη δεν βαριέσαι, λίγοι και καλοί:)
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Λύγκας είμαι...........
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
ρε @takisfrag τι γίνεται εδώ?????????????? @stamatisv ?????????????........δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά.......μετάλλαξη?
Αδυνατώ να το πιστέψω φίλε !!!!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τουλάχιστο δεν του φορέσανε φούστα όπως είχε πάθει πιο παλιά ένας άλλος αρχηγός...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Αδυνατώ να το πιστέψω φίλε !!!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0