Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Βρε ρεμαλια αρχίσατε πρωί πρωί .......Καλημέρες καλημέρες !!!!! Δεν έχουν τελειωμό τα μαθήματα Μανώλη !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@demakhs άσε τώρα που δεν είδες το 3μπαλο !!!!! Μην κάνεις τον Κινέζο !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!
-
-
Καλημέρα στους κυρίους και τα ρεμάλια. Καλή εβδομάδα να έχουμε και φτάνει τόση βροχή το κέρατο μου.
-
καλημερα σε ολους....
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
@demakhs άσε τώρα που δεν είδες το 3μπαλο !!!!! Μην κάνεις τον Κινέζο !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μιλάς σοβαρά κ να μη σε πιστεύουν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλημέρα παίδες..(of topic).για πείτε μου εσείς που είστε σκουληκιάρηδες αξίζει σε αυτήν την φάση να πάρω ένα μι5 που βρίσκω ceramic μαυρο μεταχειρισμένο 4/128 στα 350, μετά το refund απο yeso για το mi5s, περιμένοντας κάποια στιγμή το mi6? Μήπως στην μεταπώληση του mi5 όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να ρίξω αρκετά την τιμή για να φύγει? Είναι και ένα χρόνο κινητό.... Έχω δεί πως μεταχειρισμένο xiaomi πάνω απο 300 δύσκολα πουλιέται. Ή άλλη σκέψη είναι να χτυπήσω κάνα htc 10 ή op3t. Τι λέτε ορε σκλήκια?
-
Είμαι κατά τψν εμταχειρισμένων γιατι ποτε δεν μπορεις να ξέρεις τον πραγματικο λόγο που το πουλάει ο άλλος.
Μιας και το 6άρι όπου να ναι βγαινει κάνε λίγες μερες υπομονη ακόμα. Πιστεύω θα είναι έτη φωτός καλύτερο από το 5.
Even dead i will fight. -
@linuxilakis
Αν μπορείς να περιμένεις, συμφωνώ με τον σαλονικιό..
Καλημέρες σε όλους, καλή και στεγνή εβδομάδα να έχουμε. ..όχι άλλη βροχή..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
καλημέρα παίδες..(of topic).για πείτε μου εσείς που είστε σκουληκιάρηδες αξίζει σε αυτήν την φάση να πάρω ένα μι5 που βρίσκω ceramic μαυρο μεταχειρισμένο 4/128 στα 350, μετά το refund απο yeso για το mi5s, περιμένοντας κάποια στιγμή το mi6? Μήπως στην μεταπώληση του mi5 όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να ρίξω αρκετά την τιμή για να φύγει? Είναι και ένα χρόνο κινητό.... Έχω δεί πως μεταχειρισμένο xiaomi πάνω απο 300 δύσκολα πουλιέται. Ή άλλη σκέψη είναι να χτυπήσω κάνα htc 10 ή op3t. Τι λέτε ορε σκλήκια?
συμπλήρωσε και Mi6. Είμαι κατά των μεταχειρισμένων και θα αναγκαστείς να το δώσεις χαμηλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0