Στις πόσες σελίδες κάνουμε DDOS attack στον server. Πλακώστε όλοι μαζί να τον ρίξουμε τον σέρβερ. Χαχαχαχαχ!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Εκτός από τα προαναφερθέντα σαν τι άλλο να με περιμένει δηλαδής; Θα πάω, θα γνωριστούμε, θα πούμε 2-3 λόγια, θα σε κουτσομπολέψουμε, και μετά ο καθένας στις δουλειές του...
Οχι;
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αν καταφέρεις και ξεκολλήσεις από τα σιρόπια.
Ο/H demakhs έγραψε:
...κ τα καταφέρεις κ με όλα τα χαλιά......
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πάλι ρε Μητσο θα χάσεις και θα σου φορέσουμε στολή?Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ θα κάτσω οκλαδόν, να με....φάνε τα πιγκου!!!
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μας πήραν τα σιρόπια ρε .... πάω σε ζαχαροπλαστείο να γλυκανω τον οισοφάγο μου
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H osalonikios έγραψε:
Χαθηκαν τα μαναβικα ρε;Θα σου δώσω ανανα μέλι.Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Πόσο σκουληκι είσαι........Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Τάκη θα περάσω ένα απόγευμα μετά τη δουλειά αν σε βολεύει!Θα μιλήσουμε με πμ για τα περαιτέρω!Ο/H takisfrag έγραψε:
Εννοείται δεν το συζητώ καθόλου !!!
Ε ρε τι έχει να γίνει..Ο/H takisfrag έγραψε:
Όποτε θες !!! στείλε pmΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
Τάκη θα περάσω ένα απόγευμα μετά τη δουλειά αν σε βολεύει!Θα μιλήσουμε με πμ για τα περαιτέρω!Ο/H takisfrag έγραψε:
![]()
Φαντάζομαι το σκηνικό...
Μπαίνει ο τουλουμπας #2 στο μαγαζί, μόλις τον βλέπει ο αβροφροσυνας #1, τρέχει να τον αγκαλιάσει για καλωσόρισμα κ......μαντεψτε τι θα γίνει...ακριβώς αυτό...Θα κολλήσουν κ θα μείνουν κολλημένοι, μέχρι να στεγνώσουν τα σορόπια!!!!!![]()
Μετά ο γαλακτομπουρεκακος#1 , θα ζητήσει ευγενικά, από τον παστελακο #2 να τον βοηθήσει με τα χαλιά του μαγαζιού...πλύσιμο, άπλωμα, στέγνωμα, δίπλωμα κλπ
Την επομένη ακριβώς, ο σοροπιαστος #2 εισάγεται εκτάκτως στο κοντινότερο νοσοκομείο με λουμπαγκο, υπερκόπωση και διαταραχή της ισορροπίας του....
Πόσα χαλιά είπαμε έχεις σαραγλακι σοκολάτας#1 στο μαγαζί??
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H spideman3 έγραψε:
@osalonikios
Είμαι λίγο μακριά 160 χλμ. @takisfrag διαπιστώνω ότι κάνεις δυναμική εμφάνιση μετά από καιρό. Μισή σελίδα παραθέσεις για απάντηση 15 λέξεων είσαι θεός.
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Αφού τα καταφέρνεις κ στέλνεις από το hongmi....ταλαιπωρε...Πάντως στον τύπο του μαγαζιου έπεσες μέσα!!Ο/H linuxilakis έγραψε:
Καρπούζι μέλι!!!Ο/H osalonikios έγραψε:
Χαθηκαν τα μαναβικα ρε;Θα σου δώσω ανανα μέλι.Ο/H spideman3 έγραψε:
τα πε όλα ο @spideman3 !!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Πόσο σκουληκι είσαι........Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ε ρε τι έχει να γίνει.. :bday:Φαντάζομαι το σκηνικό...Ο/H takisfrag έγραψε:
Όποτε θες !!! στείλε pmΟ/H George Kaggelaris έγραψε:
![]()
Μπαίνει ο τουλουμπας #2 στο μαγαζί, μόλις τον βλέπει ο αβροφροσυνας #1, τρέχει να τον αγκαλιάσει για καλωσόρισμα κ......μαντεψτε τι θα γίνει...ακριβώς αυτό...Θα κολλήσουν κ θα μείνουν κολλημένοι, μέχρι να στεγνώσουν τα σορόπια!!!!!![]()
Μετά ο γαλακτομπουρεκακος#1 , θα ζητήσει ευγενικά, από τον παστελακο #2 να τον βοηθήσει με τα χαλιά του μαγαζιού...πλύσιμο, άπλωμα, στέγνωμα, δίπλωμα κλπ
Την επομένη ακριβώς, ο σοροπιαστος #2 εισάγεται εκτάκτως στο κοντινότερο νοσοκομείο με λουμπαγκο, υπερκόπωση και διαταραχή της ισορροπίας του....
Πόσα χαλιά είπαμε έχεις σαραγλακι σοκολάτας#1 στο μαγαζί??
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H spideman3 έγραψε:
@osalonikios
Είμαι λίγο μακριά 160 χλμ. @takisfrag διαπιστώνω ότι κάνεις δυναμική εμφάνιση μετά από καιρό. Μισή σελίδα παραθέσεις για απάντηση 15 λέξεων είσαι θεός.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ας το δούμε όμως και από την θετική πλευρά. Με τέτοια post χαλαρά τις 1000 σελίδες το φόρουμ.
Καλά το πάτε με τις παραθέσεις!!!Ο/H demakhs έγραψε:
2 φορές την ημέρα να.....παραθέτει ο Γλυκό-Κάστανο κ το χουμε αυτό με το 1000+ .. ευκολάκι!!
Μια σελίδα πήρα μόνο!!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο σέρβερ μου επέβαλε ν' αφαιρέσω μια παράθεση. Δεν χωρούσε, λέειΟ/H osalonikios έγραψε:
Αυτή η παράθεση θέλει έναν σέρβερ μόνη της.