Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
ενα πρώην πιγκου κ ένα πρώην - νυν & μελλοντικό ζαχαρογαλακτομπουρεκολουκουμοσκονοπασπαλισμενοζαχαροαχνισμενο μπουμπουκάκι, κρατάνε ζωντανό το θέμα, από τα χαράματα.....βρε που καταντήσαμε.
Πρώην πιγκου <--αφιερωμένο--> ζαχαρογαλακτομπουρεκολουκουμοσκονοπασπαλισμενοζαχαροαχνισμενο(...)σμενο μπουμπουκάκι:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πρώην πίγκου ;;;; Ποιός ;;; Δεν υπάρχει αυτό έχουμε απαρτία !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τι, είσαι μεταμφιεσμένος σε ανθρώπινο σοκολατάκι noisseta??
Α , ξέχασα....είσαι ακόμα στις απόκριες εσύ.....που να φτάσεις κ στην αλλαγή της ώρας που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα καλημέρα και από εμένα στην παρέα. Off topic ο αρχισκουληκας;;;; ΝτροπήΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Σωστο το νεουδι!!!
Ο αρχισκωληξ, στο παρών θέμα, δεν είναι off topic ποτέ !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ζαχαρογαλακτομπουρεκολουκουμοσκονοπασπαλισμενοζαχαροαχνισμενο(...)σμενο
Longest words - Wikipedia -
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Καλημέρα καλημέρα και από εμένα στην παρέα. Off topic ο αρχισκουληκας;;;; Ντροπή
Και off topic και με ανυπόστατες κατηγορίες ο αρχηγός σου να ξες !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Forza Ferrari, Forza Vettel καλημέρα σε όλους ειδικά στους Tifosi!!!
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Καλημέρα καλημέρα και από εμένα στην παρέα. Off topic ο αρχισκουληκας;;;; Ντροπή
, γιατί ξεκίνησε η F1
, προφανώς έσκισε ο Vettel ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΑΣΑ!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0