Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Γιατί είμαστε και μηχανοκίνητα σκλήκια!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
καλημερα...απαντες
-
Grüezi!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Forza Ferrari, Forza Vettel καλημέρα σε όλους ειδικά στους Tifosi!!!
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.
Even dead i will fight. -
Τι σκουληκαντέρα είμαι; το πρωί 8:00 ήταν. Σε έβγαλα και από το άγχος και την αγωνία.
-
Είχα βάλει ξυπνητήρι στις 8.00 αλλά πήγα σπίτι στις 8.40 και δεν ήμουν σε θέση να ψάξω για live streaming.
Άν και όταν ξαπλωσα στο ρεβάτι βασανιζόμουν που έχει φορμουλα κι εγώ είμαι ανάσκελα.
Και ειπα δε πειράζει Τέο θα πας στο μαγαζί και θα το δεις σε κονσέρβα στην ΕΡΤ. Αν δεν ξέρεις το αποτέλεσμα σαν να είναι live θα είναι.
Αλλά φοβόμουν το contra, το sport24 κτλ και την πάτησα στο miui.gr. Δηλαδή έλεος.
Κι αυτός ο @vrs5 πάνω που ήλπιζα πως το Forza Ferrari ήταν απλώς θεμα οπαδικης πριτιμησης μας ποστάρει και την κάρτα με την κατάταξη και μας αποτελείωσε.
Δεν ξέρω πως θα το κάνετε βρείτε άκρες και φέρτε μου μια Delorean με πυκνωτή ροής.
-
Λογικά μεσημεράκι με την τραγικη περιγραφη του τριο από πέρσι.
Μπλιάχ είναι αλλά τι να κάνουμε.
-
Ολις η καλή κοινωνία έκαμνε εμφάνιση σήμερον πρωινές ώρες.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που αναφέρονται σε άλλα σκουληκοθεματα αλλιώς με τόσες καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες θα δίναμε εντυπώσεις αρνητικές στο φόρουμ. Κοινώς θα μας περνούσαν για τύπους "καλυνηχτάκιδων" .
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0