Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Για δείξε μας τώρα και την άδεια του καζανιού, χαχαχα
Ωραία μαγκιά το βαρέλι να υγροποιεί την τσικουδιά.
Μια φωτογραφία σε παρακαλώ από το εσωτερικό του βαρελιού με το σπιράλ του σωλήνα.
Για να καταλάβετε το βαρέλι πάντα έχει φρέσκο κρύο νερό που αναπληρώνεται για να υγροποιείται το αλκοόλ που περνάει μέσα από τον σωλήνα διότι ζεσταίνεται, @demakhs και επιμορφωτικού επιπέδου το Thread. -
Καλημέρα σας καλή ξεκούραση
Το πρωινό μας μαγκαζίνο
Γκρινιάρα πεθερά: Πώς να την αντιμετωπίσετε;
Γκρινιάρα πεθερά: Πώς να την αντιμετωπίσετε; | Τsekouratoi.gr
Mount Bromo: Το «πεινασμένο» ηφαίστειο!
Real.gr - Planet - Mount Bromo: Το «πεινασμένο» ηφαίστειο!
Χριστίνα Μπόμπα: Το κορίτσι του Τανιμανίδη στην ομάδα των Μαχητών του Survivor;
Χριστίνα Μπόμπα: Το κορίτσι του Τανιμανίδη στην ομάδα των Μαχητών του Survivor; | Lifestyle - Ειδήσεις NewsIt.gr
-
-
@makis1024 δεν είναι σπιράλ μέσα... στρογγυλό είναι για να μπορώ να το καθαρίζω...
αν και θα το ήθελα σε σπιράλ.... αλλά θέλει ΠΟΛΛΑ μέτρα χαλκοσωλήνα ....
Έχει άδεια κανονικά.... και παίρνω κανονικά μια 24ωρη για να βγάλω την ρακί μου...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H demakhs έγραψε:
όχι τύπου @zisistil, αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του, σούπερ Λίγκα-μαύρα χάλια δηλαδή
Τώρα παλεύει να περάσει Ελληνική -
Ο/H zisistil έγραψε:
Μόλις ξεκλείδωσα με official global stable χάρη στον βράχο του φόρουμ George Kaggelaris.
Άντε επιτέλους !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γιατί αμανάτι; Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μπρικάρω κανένα άλλο κινητό στο εντωμεταξύ.
-
Tι έγινε ρε πρωί-πρωί, μπαίνω με την τσίμπλα στο μάτι γιά καλημέρα και τι βλέπω...τσιγαριαστά-αντικρυστα-κλέφτικα-τσικουδιές.
Ή έχετε ξυπνήσει ώρες ή δεν έχετε κοιμηθεί ακόμα.....
Ασε πού στην απορία του αρχισκούληκα ¨τι τρώτε κ τι πίνετε πρωί πρωί εκεί στην Κρήτη κ είστε τόσο ορεξάτοι από τ' άγρια χαράματ κ κρατάτε κ όλη μέρα!¨ αλλού μου πήγε το μυαλό!!!!
Καλημερούδια σας.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Καλα τα είπε ο αρχισκούληκας. Ξεκινάω το διάβασμα με τις αναμνήσεις από το my..... και με πιάνει με ευχάριστη μελαγχολία. Τα άτιμα τα χρόνια πως περνάνε έτσι.
Μετά μας την πέφτει η λεβεντογέννα Κρήτη με τις γαστρονομικές της ανησυχίες και τα τσίπουρα της. Πρωί πρωί μας κάνατε να σκεφτόμαστε το μεσημεριανό που θα κάνει η γυναίκα.
Άντε @demakgs κάνε ένα δημοψήφισμα και εσύ σαν τον συμφοιτητή σου μπορείς. -
Σκέψου ότι εγώ είμαι στην δουλειά.... πφφφφφφ και περιμένω να πάει 2 να σχολάσω σήμερα....«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0