Τάκη ακόμα undercover είσαι;
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι λεςςς??? Θες να με ξηλώσουν?
Θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι σε τι γλώσσα γίνεται η συννενόηση εδώ.
Λες αν αρχίσω και γω τα Λαμιώτικα να βρεθεί λύση; -
Μην ανησυχείς @zisistil τα μάτια μου και τα αυτιά μου είναι εδώ σε αυτό το ελεεινό και 3άθλιο σκουληκιασμένο thread !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Λες αν αρχίσω και γω τα Λαμιώτικα να βρεθεί λύση;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H fog έγραψε:
Λες αν αρχίσω και γω τα Λαμιώτικα να βρεθεί λύση;
Η ορολογία εμπλουτίζεται καθημερινά και με ιλιγγιώδη ταχύτητα! -
-
Ελεγα και εγώ,σε κρίσιμη ηλικία είμαι ...τόπαθα το εγκεφαλικό καί δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα λένε!!!!
Αλλά μάλλον καλά είμαι μετά από μερικά τεστ πού μου έκανα
Εσείς δεν πάτε και τόσο καλάΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
@sso σωστά είμαστε πολυγλωσικοί... Εδώ ο ζήσης πρέπει να μιλάει και πέντε γλώσσες...σοβαρά τώρα το ιδίωμα είναι Μια από τις ομορφιές αυτού του τόπου..είμασταν, Είμαστε ένα σταυροδρόμι.. Πολυσυλλεκτικοί.. Πατεντιάρηδες καπάτσοι..Και κυρίως έμποροι... Η ντοπιολαλιά είναι η ταυτότητά μας η σύνδεση με το.παρελθόν οι ρίζες μας το αρχέγονο ρυάκι του ψυχισμού μας.. Δες ενα κρητικό στα μάτια και θα διαβάζεις για το μινωικο πολιτισμό..αντίστοιχα ενα Μακεδόνα...τι να λέμε...Μήτσο μην ακούσω για of topic.. Θα φωτίσει το σπαθί μου..
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@sso σωστά είμαστε πολυγλωσικοί... Εδώ ο ζήσης πρέπει να μιλάει και πέντε γλώσσες...σοβαρά τώρα το ιδίωμα είναι Μια από τις ομορφιές αυτού του τόπου..είμασταν, Είμαστε ένα σταυροδρόμι.. Πολυσυλλεκτικοί.. Πατεντιάρηδες καπάτσοι..Και κυρίως έμποροι... Η ντοπιολαλιά είναι η ταυτότητά μας η σύνδεση με το.παρελθόν οι ρίζες μας το αρχέγονο ρυάκι του ψυχισμού μας.. Δες ενα κρητικό στα μάτια και θα διαβάζεις για το μινωικο πολιτισμό..αντίστοιχα ενα Μακεδόνα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0