Magic WormHole
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
...Δες ενα κρητικό στα μάτια και θα διαβάζεις για το μινωικο πολιτισμό..αντίστοιχα ενα Μακεδόνα...τι να λέμε...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Ελεγα και εγώ,σε κρίσιμη ηλικία είμαι ...τόπαθα το εγκεφαλικό καί δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα λένε!!!!
Αλλά μάλλον καλά είμαι μετά από μερικά τεστ πού μου έκανα
Εσείς δεν πάτε και τόσο καλά
Τώρα το κατάλαβες εσύ;;; Άργησες. -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Μπα μόνο μπάλα ποδήλατο και όλοι μετά έξω..μετα ξεστραβωθηκαμε λίγο
Μετά ήρθαν τα μόνιτορς.... -
-
λείπουν τ αγιαστούρια μας @geofust κ άλλος ένας που τον ξέχασα κιόλας, α το παιδί των φαναριών @DimAstegos , που βαράνε υπερωρίες στους χαιρετισμούς (στον πλάτανο μάλλον), γι αυτό λαβαίνουν χώρα όλα αυτά που συμβαίνουν δω να χάμε!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Talking talking talking ta..............
-
Τώρα πού λέμε για ντοκιμαντέρ έβλεπα ένα σήμερα από το Λάος φτωχοί άνθρωποι με 'ενα διχτάκι ψάρευαν σε ένα ορμητικό ποτάμι γιά να ταϊσουν την οικογένεια με τα πόδια απ'έξω με πολύ ταλαιπωρία και κινδυνεύοντας.
Ενας από αυτούς λοιπόν έλεγε "είμαι πολύ τυχερός ανθρωπος που γεννήθηκα καί ζω σέ έναν τόσο όμορφο τόπο και κάνω μία τόσο εύκολη ζωή!!!"
Πόσοι από εμάς με τον δυτικό τρόπο ζωής είμαστε τόσο ευγνώμονες;;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλά η Ελλάδα μια ζωή στα ίδια χάλια ήταν οπότε γίναμε σκληρόπετσοι πια!
-
τακη, μάζεψε τα κλωνοποιημενα που πέταξες δεξια κ αριστερά στο θέμα, γιατί μετά δε θα χεις ενδιαφέρον να μπαίνεις να χαζεύεις...θα χάσεις κάθε ενδιαφέρον με 10 όμοιους σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο τάκης είναι undercover ξανά..............χάσαμε τα ίχνη του για τώρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0