Magic WormHole
-
-
Όχι και έτσι ρε Γιάννη, εσύ έριξες κατευθείαν τον κουβά με τα παγάκια.
*ο κουβάς βέβαια δεν πήγαινε για την κοπέλα μας.
Καλημέρα. -
καλημερα και απο μενα. Μάλλον τα αμορτισέρ της έχουν χαλαρώσει λίγο θέλουν σφίξιμο.
-
Μια χαρά τα βλέπω εγώ.
Και η απόσβεση και η επαναφορά δουλεύει άψογα. -
τα γλυκουλινια δεν μας καλημερισαν ακόμα;
-
Σε λιγο, να δεσει το σιροπι πρωτα
-
Και φυσικοί-μηχανικοί-μηχανικοί τουτού επιστήμονες!!!!
Εγώ πάντως ζηλεύω αυτόν που θα ξυπνήσει στις 10 κ το..... ξερει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ο @takisfrag πίνει το εσπρεσακι τώρα και σκέφτεται την γλυκιά καλημέρα που θα μας πει.ελπίζω να βάζει στεβια γιατί αλλιως θα γίνουμε διακόσια κιλά και μετα πως θα σερνομαστε σαν σκωληξ που ειμαστε.
-
Θα έλεγα από νωρίς καλημέρα αλλά μετά είδα την ανάρτηση του Γιάννη και έπαθα ίλιγγο , πηρα ένα vomex vertigo και κάπως έχω συνέλθει , καλημέρες σε όλους τους ταλαίπωρους τους νήματος !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα
Από επιταχύνσεις σε αμορτισέρ.... Τίποτα σταθερό εδώ μέσα. Πως να μην αρχίσουν τα vertigo πρωί πρωί -
ωρα για τον καφέ.
-
Καλημέρα στους 5G και μη, Bon maten
Το πρωινό μας μαγκαζίνο
Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Πάνος, Κωνσταντίνος και Κώστας!
Survivor: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Πάνος, Κωνσταντίνος και Κώστας! (video) | E-Radio.gr Viral
Survivor: Αιφνιδιαστικές εξελίξεις για τον Μάριο[/size]
Survivor: Αιφνιδιαστικές εξελίξεις για τον Μάριο | E-Radio.gr Viral
Θα γίνει Playboy! Κουκλάρα Ελληνίδα μουσουλμάνα Playmate από την Ξάνθη, στο Survivor!
Θα γίνει Playboy! Κουκλάρα Ελληνίδα μουσουλμάνα Playmate από την Ξάνθη, στο Survivor! (ΦΩTO) | sportdog.gr
«Σάρωσε» σε διεθνή διαγωνισμό επιχειρήσεων κυπριακό app γνωριμιών – Ακόμη μια διάκριση για την Κύπρο
«Σάρωσε» σε διεθνή διαγωνισμό επιχειρήσεων κυπριακό app γνωριμιών – Ακόμη μια διάκριση για την Κύπρο
Πως είναι τα κακόφημα μπαρ στη Κίνα
Πως είναι τα κακόφημα μπαρ στη Κίνα (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Τα 20 ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου
Τα 20 ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου (pics) | E-Radio.gr Θέματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0