Το παλικάρι φαίνεται ότι ακολουθεί την γατίσια σχολή κ' όχι την ελλεεινή και τρισάθλια σκουληκήσια!
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
εδω θα βρεις όλο το ζωικό βασίλειο.....
-
και υπερήρωες ενίοτε!
Είσαι της σχολής τάκη μήπως;, δηλ. δρω στα σιωπηλά, βλ. undercover, και απαντώ όποτε είναι απραίτητο; -
σαν το τακη δεν υπάρχει άλλος αλλά μου αρέσει περισσότερο το ψυχογράφημα που του έχει κάνει ο Μήτσος...δεν είναι undercover απλά δεν προλαβαίνει...........
-
Τι να σας πω... το οικονομικο εχω τελειωσει... Πιγκουινατο σκουληκι δηλαδη...
-
Οικονομικό χμμμμμμ..........είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος να πας πεις πώς θα γλιτώνουμε το τελωνείο με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα ή καθόλου.
-
Ο/H fog έγραψε:
Ένας μερακλής ψαράς μπορεί.
Λές καί είναι δικό μου το σχόλιο..Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Βεβαιως. Ο πιο σιγουρος τροπος να μην πληρωσεις τελωνειο ειναι να ζητησεις απο το κινεζο να βαλει στο φακελο αραβικα γραμματα الموت للكفار (=θανατος στους απιστους") ...
Να δουμε... τολμα να το ανοιξει ο τελωνης; -
Τα καλαμάκια είναι υπνόσακος για τα σκλήκια...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Μμμμμμμ. Δεν είναι κακή ιδέα.
Καμια 100αρια κουτιά 4Β και στα αγωνίσματα θα κάνουμε τον χαβαλέ μας.
Even dead i will fight. -
Αν τα καλαμάκια είναι υπνόσακος αυτό είναι το υπνοδωμάτιο;
Ενδιαφέρον πείραμα για την μελέτη της σκουληκοσυμπεριφοράς
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αυτα τα κόλπα είναι για "κατοικίδια" σκληκια.
Εμείς είμαστε άγρια, των αγρών....σκληκβάιβορς!!
Ο/H zisistil έγραψε:
Οικονομικό χμμμμμμ..........είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος να πας πεις πώς θα γλιτώνουμε το τελωνείο με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα ή καθόλου.
@Antretng ωραία εναλλακτική , αν δε διαθέτεις εκπαιδευμένο πακέτο σκληκοκαταδρόμι...το χω αναλύσει σε ανύποπτο χρόνο, άμα το βρω..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0