Εγω παλι ειμαι bullet proof στο θεμα τελωνειου... τα παιρνω απο κωτσοβολο και ειμαι ευτυχισμενος.... (κανω και τσιγαρακι μετα οπως ειθισται)Ο/H spideman3 έγραψε:
Όχι ρε συ δεν αργοστροφάρο νομίζω έτσι. Απλά το συγκεκριμένο νήμα το κατάντησαν σκέτη μύρλα για το τελωνείο και δεν την μπορώ για αυτό απέχω το προσπερνάω. Όχι άλλο κάρβουνο φθάνει.
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Κοίτα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου χαλαρά από τα γνωστά Κινεζομάγαζα. Μόλις ξεκίνησαν στο τελωνείο να σφίγγουν τα ο@ισ@θ@α
από το eglobalcentral για μένα και άλλους δυο φίλους μου. Και μάλιστα πλέον κοιτάω τι παίζει στην ελληνική αγορά (infoquest) και μετά προς το eglobalcentral. Από Κίνα μόνο χαζά μικρής αξίας έως 15 ευρώ. Περιμένω να δω αν το Mi6 το φέρει η infoquest και σε ποια τιμή. Ψήνομαι άσχημα γ@μ@τ@ μου. -
eglobalcentral αξίζει ακόμα. Μετά από δύο χρόνια δεν ξέρω. Αλλά έχω γνωστούς Αγγλία οπότε δεν με καίει ιδιατέρως η έξοδος της.
-
Αρχισκούληκα τι έγινε μασάμε να κάνουμε απευθείας αγορά από Κίνα? Τα περίφημα σκουλήκια σου commando τι έπαθαν? Αυτά λέω που σέρνονται αθέατα ανάμεσα από τα δέματα, λέω τώρα.............. Δεν σε εξητάρει πλέον η αγορά προιόντος από Κίνα? να μωρέ θυμήθηκα εκείνα τα θρυλικά λεγόμενα σου ότι πάντα θα προτιμάς αγορές από Κίνα.
Τι έγινε φόβος, κρύος ιδρώτας, ανεβασμένη πίεση? τι μωρέ?
-
-
Ένα σκουλήκι που σέβεται τον ευατό του την μια είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
Even dead i will fight. -
Για τον Μήτσο τα λέτε αυτά; Πώς και δεν είναι dabei που λέμε;
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ένα σκουλήκι που σέβεται τον ευατό του την μια είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
-
@zisistil
Εδώ η απάντησηDisplay Spoiler ενα cubot note s στα 70 ευρώ από Ευρωπαϊκή αποθήκη, χωρίς έξτρα μεταφορικά,, ποιος μπορεί να μου βρει...για να σας δω... -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0