@salonikios Ώστε έτσι απάντησε η κάργια, που να έχει ουρολοίμωξη και να μην βρίσκει άντρα ως τα γεράματα της έδωσες τέτοια ευχή η όχι.
Magic WormHole
-
-
Χαχαχαχαχαχα.
Όχι ρε εντάξει. Έχουμε καλές σχέσεις. Πολύ καλές για χωρισμενοι. Πρόσφατα πήγαμε και μινι διακοπές μαζί στην Ολλανδία.
Even dead i will fight. -
Ολλανδία ακούω...............χμμμμμμμμμμμμμμμμ τα λεφτά στα λεφτά!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Όχι ρε εντάξει. Έχουμε καλές σχέσεις. Πολύ καλές για χωρισμενοι. Πρόσφατα πήγαμε και μινι διακοπές μαζί στην Ολλανδία.
Μα προσπαθώ να βρώ κάτι να γράψω για αυτό που διάβασα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κοίτα εγώ ήθελα να πάω Ολλανδία για δουλεια ένα 3ήμερο. Είχα ζητήσει από μια κοπέλα που βγαιναμε τότε να πάμε και μου είπε πως έχει δουλειά.
Τέλος πάντων από αντίδραση πρότεινα στην πρώην αν δεν εχει κάτι καλύτερο να κάνει να έρθει μαζί μου να ξεκουραστει λίγο και ήρθε.
Ήταν ζόρικο το 3ήμερο.
Αυτά κι επιστρέφουμε στο θέμα του γαμπρού-θύματος.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Την πρώτη δεν ξέρουμε πως να ξεφορτωθούμε, εσύ πας να μας φορτώσεις δεύτερη;@geoanto555 κανόνισε να κάνεις καμία λαλακία και της το σφηρίξεις.
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Σσσσσσ. Κρύβε λόγια.
Οι παντρεμένοι περνάνε υπέροχα.
Μπορείς να το επιβεβαιώσεις κι εσύ κι ο επιθεωρητής @derveni που τρώει ρύζια με καρδούλες.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Το θυμαμαί γιατι την ίδια μερα βρέθηκα με την πρώην κι εκείνη την ώρα κοιτούσα το ποστ σου με το ρύζι και της λέω να ορίστε τι κάνουν οι γυναικες για να κρατήσουν τους άντρες τους. Δεν τους βγάζουν γλώσσα 3 μέτρα.
Φυσικά μου πε ψάξε να βρεις ποια έκανε την καρδούλα και παντrεψου την.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα.
(κ f**k τους takides έχω γίνει!!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ποιητικό πνεύμα ο Αρχησκώληξ
@salonikios Λοιπάμε που το λέω αλλά είσαι παράδειγμα άντρα προς αποφυγή πως γίνεται να χωρίσεις αλλά να έχεις καλές σχέσεις αλλά να κάνετε μαζί και διακοπές @demakhs να βρε έναν τέτοιο λεβέντη γαμπρό σπόνσορα ψάχνω για την κόρη μου, είναι μικρή βέβαια αλλά δεν μας πειράζει αρκεί να εγκρίνω εγώ το Ε-1 της εφορίας σου
-
Κι εγώ έναν πεθερό σπόνσορα ψάχνω αλλά που να βρεθεί την σήμερον ήμερα....
Στείλε Ε9 inbox. Το Ε1 σου τι να λέει. Μαντήλι για κλάμα θα είναι.
Που να δεις κ εδω: Μαθήματα διακριτικού προσηλυτισμού.. Θοδωρή, που "κεντάω"!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κέντα κέντα μην σου φύγει το κομπλέν!
-
@salonikios Την άλλη φορά που θα σκεφτείς Ολλανδία ενημέρωσε με να πάμε να δούμε κανένα ματς ποδοσφαίρου να βρω και κάποιες μικρές Ολλανδέζες που στα νιάτα μας, και ήμασταν ελεύθερα παιδιά, τιμήσαμε τα Ελληνικά χώματα και παίξαμε μπάλα ως διεθνής δοξάζοντας το Greek love
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0