Βεβαίως αγαπητέ.
Magic WormHole
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Βεβαίως αγαπητέ.
=============== Απρ 8th 2017, 3:41pm ===============
το μαύρο
-
16 15 14 11 65 likes ακόμα και περιμένω σούπερ πάρτι, σαμπάνιες, καραμούζες, βεγγαλικά, foam party κλπ κλπ
μπαίνω κ γω στο hall of fame.....εγώ κ ο Nick μαζί!!
(ποιος είναι ο Nick κ ποιος εγώ)
Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος, ο πρώην @@-τος, @sso , που χει πάρει φόρα, θα την κάνει την βρωμοδουλειά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να πούμε στον αμερικάνο να σου στείλει το μετάλιο του χρυσού ποντικιού. Να φιλοτεχνηθεί και κάποιο άγαλμα ίσως, αργότερα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
χχμμμμμ......αυτό το μετάλλιο, θα είμαι ο μοναδικός που θα το κατέχει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
16 15 14 11 65 likes ακόμα και περιμένω σούπερ πάρτι, σαμπάνιες, καραμούζες, βεγγαλικά, foam party κλπ κλπ
μπαίνω κ γω στο hall of fame.....εγώ κ ο Nick μαζί!!
20 χιλιαρικάκια likes , σε έφιαξα
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Με κατέστρεψες!!!!!!!!!!!!!!1
αφαιρέστε34 likes (πάω ανάποδα τώρα....) γρήγορα, να αποθανατίσω τη στιγμή....βρε που σας βρήκα εσάς....
τι χαλάστρες γμτκρτμ!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν κάνω λαικ για να μην χαλάσω τον αριθμό..
Ο/H paolo21r έγραψε:
παμε παλι με νεο προβλημα,προσπαθω να φλασαρω το twrp που απαιτει η ρομ μεσα απο το υπαρχων twrp 3.0.2-2 αλλα μου βγαζει updater process ended with error :7
error installing zip file '/sdcard/gemini_new_recover.zip
σβήστε τα πλεονάζοντα likes λεμε.....καταστροφείς like-ιάσματος!!!!!!!!!!
πάει, το μαμήσατε, δε σώνεται....πάει...όνειρο ήτανε και πάει.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με κατέστρεψες!!!!!!!!!!!!!!1
αφαιρέστε34 likes (πάω ανάποδα τώρα....) γρήγορα, να αποθανατίσω τη στιγμή....βρε που σας βρήκα εσάς....
τι χαλάστρες γμτκρτμ!!!!!!!!!!!!!
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0