Magic WormHole
-
-
Eγώ εχω vip γιατι δεν μπορω να βέπω διαφημίσεις συνεχώς.
Θέλω να το σπάσω.
Even dead i will fight. -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
-
Ξέρω ότι μπορεί να σκανδαλίσω τα δημοκρατικά ιδεώδη μερικών, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ένα "ντού" σε αυτόν τον ναό της δημοκρατίας, την βουλή μήπως και σωθεί ότι σώνεται ακόμα...και δεν αναφέρομαι μονο στην παρούσα κυβέρνηση.. από το 1998 έχει ξεκινήσει η δουλειά.. για όσους θυμούνται τι έγινε τότε..
Συγνωμη για το πολιτικό σχόλιο, δεν θα το συνεχίσω
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Apropos αγαπητέ εκεί που είσαι τι είδος δημοκρατίας έχουν, τύπου Ελλάδας; Κοινουβουλευτική κτλ;
-
Τα ίδια με την Ελλάδα, Διακοσμητικός πρόεδρος της δημοκρατίας, κοινοβουλευτική δημοκρατία με τον παλιό καλό (τύπου Ελλάδας) δικοματισμό: Δεξιοί / Σοσιαλιστές-αριστεροί.
Οι εκλογές έιναι μεγάλο γλέντι, σαν τι παλιες καλές εποχες του ΄80. Έχει εκλογές νομίζω σε κανα χρόνο ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τα ίδια χάλια κατάλαβα.
-
Σαν σύστημα ναι, άστα να πάνε είναι. Η κατάσταση είναι καλή όμως, σαν την Ελλάδα στις αρχές της δεκαετιας του 2000 για να καταλάβεις. Είναι γενικά ήσυχα.
=============== Απρ 9th 2017, 9:03pm ===============
Να καληνυχτήσω με αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς τα συμπαθή αμνοερίφια αυτές τις άγιες μέρες.
Αν και τα προβατάκια, εκ φύσεως δεν έχουν καμία τύχη, τα κατσικάκια πάλι φαίνονται πιο αποφασισμένα να την βγάλουν καθαρή φέτος.. :
-
Καλό βράδυ γοργόνες (1) και μάγκες , και ακόμα καλύτερο ξημέρωμα , αυτός ο αρχησκώληκας ποσο βαθιά έχει τρυπώσει και δεν εμφανίζεται ;;;;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0