Magic WormHole
-
-
η παράθεσή μου, που έκανες γουρουνοκοκορετσοκοντοσουβλομούρη, δένει αρμονικά με την υπογραφή σου!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πως δεν μπερδεύεσαι; Ειλικρινά.
-
Ήταν κάποτε ένας Έλληνας, ένας Άγγλος και ένας Γάλλος και περιέγραφαν την ερωτική τους ζωή.
Λέει ο Άγγλος: – Εγώ το έκανα με την κοπέλα μου αφού την άλειψα με λάδι και ούρλιαζε για 30 λεπτά.
– Σιγά, εγώ το έκανα με την κοπέλα μου αφού την άλειψα με σαντιγί και ούρλιαζε για 1 ώρα, λέει ο Γάλλος.
– Έλα μάγκες, είμαι ο καλύτερος από τους δύό σας, λέει ο Έλληνας. Εγώ άλειψα την γκόμενά μου με λιωμένη σοκολάτα και ούρλιαζε για 5 ώρες!
Μην μπορώντας να το πιστέψουν οι άλλοι δύο, τον ρωτάνε με ένα στόμα: – 5 ώρες; Πώς τα κατάφερες; – Πολύ απλά… σκούπισα τα χέρια μου στις κουρτίνες.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
η παράθεσή μου, που έκανες γουρουνοκοκορετσοκοντοσουβλομούρη, δένει αρμονικά με την υπογραφή σου!!!!
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Και η Μπάγερν προηγείται κύριοι.
-
ρε σεις αμα σας χαλανε τα like να τα κοψουμε και να τα δινουμε αξια αλλα δεν βλεπω να παιρνει και κανεις κανενα μετα
-
πόσο είχε πάει ο πρώτος αγώνας Γιώργο?
πάντως, survivor χωρίς Χανταμπάκη, δεν έχει αξία....δεν το περίμενα...μήπως γίνεται να τον ξανα-βαλουν μέσα τώρα που φυγε η Ειρήνη?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
βάλε να δεις Πέππα τ γουρουνάκι στα Κυπριακά (παρωδία)....τώρα που πες κελέ το θυμήθηκα....επεισόδιο: ΤΟ ΤΖΑΙΝΟΥΡΚΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0