Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Xaxaxaxaxaxaxaxa
Even dead i will fight. -
Ντροπή σας ρεμάλια
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Άλλοι πρέπει να ντρέπονται περισσότερο, που κάνουν μεταγραφές αεροδρομίου, σαν τον ΓατοΠίου........
-
μια χαρά μεταγραφή είναι ....κάτσε και θα δεις...άσε που είναι όλοι την ωρα μέσα...κάποιος να κράτάει και λίγο...γιατι αν περιμένεις απο εμάς ...όλο εκτός είμαστε.... δεν υπάρχει αντίλογος.. Προχθές μόνο η @fog κρατούσε τα μετοπισθεν... και ήταν πολλοί αλλά δεν μάσησε... πολλά μπαλάκια λέμε τους έριξε
-
@linuxilakis Ναι τέτοια πες να με κλείνουν 2-3 όχι σέντρα να μην μπορώ να βγάλω, ούτε πάσα να μην μπορώ να δώσω
-
-
Καλό αλλά περιμένω το plus. Σκέφτομαι να πάω σε 5,7 - 6 ίντσες στην επόμενη αγορά κινητού.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
και εγω το plus θελω.... θέλω και εγώ οθόνη...πιο μεγάλη..αναπολούσα τις μέρες με το κενζο.
-
Μια μεταγραφή κάνανε μετά από αρκετό καιρό. Νομίζω πέρασε 1χρονος βγήκαν όλοι οι πιγκου και πανηγυρίζουν. Κάτι μου θυμίζει ααααα τώρα θυμήθηκα τα πανηγύρια στις εκλογικές νίκες του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπόψιν παλιογατε τέρμα η ευγένεια σε σένα πλέον.
@Xstos νομίζω ότι εσύ έχεις μία θέση δίπλα στον Αρχισκουληκα. Αν δεν έχει αντίρρηση, προλαβαίνεις ..... -
τι πλεονέχτες που είστε....5.2" είναι οι ιδανικές...εκτός αν είσαι μπαρμπαδι και δεν βλέπεις και θέλεις 10.1" smartphone με ΜΕΓΑΛΑ γράμματα!!!!
τότε πάω πάσο.......συμφωνώ και με τις....15!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ρε σεις, τι λενε εδώ τα παλικάρια: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
μια καθιστική διαμαρτυρία του κ@λ@υ, του γκρινιάρη μηλαρά @pavlidisc, είχε τέτοια θεαματικά αποτελέσματα...
καταργήθηκε η απαγόρευση δημοσίευσης link στο forum, κατάλαβα καλά??
εμπρός σκληκια, κατακλύστε το forum!!!!
μήπως να κάναμε και εμείς .... μισή διαμαρτυρία να ρίξουμε το παγκόσμιο σύστημα??
να ζητήσουμε άρση του εμπάργκου που μας έχει επιβληθεί στα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ.
αφού τα κατάφερε και ο άχρηστος μηλαράς, θα τα καταφέρουμε και εμείς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα κοιτάξτε υποδοχή, του δώσανε να φορέσει το χιλιοφορεμένο avatar που έχουν φορέσει και οι υπόλοιποι δύο, δεν προλαβαίνουν να του φτιάξουν άλλο από την κοσμοσυρροή που έχουν, @demakhs δάνεισε τους τον @XiaomiNewbie να τους φτιάξει μερικά μια που δεν προλαβαίνουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0