ένα είναι το χαζό παιδί χαρά γεμάτο....που τραβάει φωτο τον συνάδελφό του με πλάτη που τα.....ξύνει (με τ αριστερό του χέρι)Ο/H Thracia έγραψε:

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
ένα είναι το χαζό παιδί χαρά γεμάτο....που τραβάει φωτο τον συνάδελφό του με πλάτη που τα.....ξύνει (με τ αριστερό του χέρι)Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
ένα είναι το χαζό παιδί χαρά γεμάτο....που τραβάει φωτο τον συνάδελφό του με πλάτη που τα.....ξύνει (με τ αριστερό του χέρι) !!!
γλύψ , γλύψ !!!!!Ο/H geotzia έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
ένα είναι το χαζό παιδί χαρά γεμάτο....που τραβάει φωτο τον συνάδελφό του με πλάτη που τα.....ξύνει (με τ αριστερό του χέρι) !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο έχω ξαναπεί ότι είσαι Ο αρχηγός;;;
Ο/H takisfrag έγραψε:
<p>εχω ναι και ως δια μαγείας είναι από γνωστό σκουληκάκι !!!!!</p>
γλύψ , γλύψ !!!!!![]()
Το εχω καταλάβει από το 1ο μου ποστ εδω μέσα {από ποιον ζητησα την άδεια οταν πρώτο μπήκα;;) Ξεχνάς λιγο.... Δεν πειράζει της ηλικίας ειναι,το είχα περάσει και εγώ κάποτε....Ο/H demakhs έγραψε:
αφού το κατάλαβες στο 9.458ό μήνυμα, πάλι καλά...είσαι λίγο πιο γρήγορος από τον Τάκη και τον Γιάννη, τους καθυστερημένους του φόρουμ!!![]()
![]()