Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για δες καλυτερα
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να τώρα και τα like(ομετρα)
-
Πάντα τέτοιοι ήταν
Απλά τωρά τα είπαν όλα
Εισήγηση
Το Μαγκαζίνο να ασχολείται με θέματα του νήματος
-Πάμε για εκλογές λέει ο mixaliscy. Ο γνωστός διχονοιοσπόρος αφήνει υπόνοιες για εκλογές ενώ με δόλιο τρόπο προσπαθεί να εκθρονίσει τον μονάρχη του νήματος.
-Ποιος είπε ότι στο νήμα δεν χωράει η Θηλυκότητα? ...3 τα κορίτσια που ακολουθάνε πιστά το τόπικ και με την παρουσία τους ομορφαίνουν τον χώρο.....μπλα μπλα μπλα
-Τα σκουλήκια δηλώνουν πιο συσπειρωμένα από ποτέ. Ηγετικά στελέχη των ερπόντων με τα ποστ τους άφησαν να νοηθεί πως βρίσκονται στα καλύτερα τους. Φήμες θέλουν να .....μπλα μπλα μπλα
-Το νήμα κλείνει? Μόνο 100 ποστ είχαν γραφτεί την τελευταία μέρα και άπαντες άρχισαν να πιστεύουν πως το νήμα πήρε τον κατήφορο.
Likeόμετρο σωστή μονάδα μέτρησης?
Κάτι έτσι -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Εισήγηση
Το Μαγκαζίνο να ασχολείται με θέματα του νήματος
-
Ενα unlike από εμένα.
ΟΧΙ δεν θα επιτρέψουμε αυτόAttention IronieΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Προτείνω να αντικαταστήσουμε τα like και dislike με προσωπάκια emoji ή καλύτερα μου άρεσε δεν μου άρεσε. Όσο να πεις το Αγγλικό dislike είναι πιο βαρύ αν το σκεφτείτε από το δικό μας δεν μου άρεσε.
-
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
(και δεν έχω πιεί ακόμα ούτε τον τρίτο καφέ της ημέρας..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H zisistil έγραψε:
Προτείνω να αντικαταστήσουμε τα like και dislike με προσωπάκια emoji ή καλύτερα μου άρεσε δεν μου άρεσε. Όσο να πεις το Αγγλικό dislike είναι πιο βαρύ αν το σκεφτείτε από το δικό μας δεν μου άρεσε.
τελεί υπό σύγχυση....παλιόγατο με προβιά πίγκου σε θέμα τίγκα από σκλήκια!!!!!
πρέπει να το δικαιολογήσεις....είναι τριχασμένη προσωπικότητα!!!!
η κάθε μία από τις τρεις προσωπικότητες, προσπάθησε να συντάξει ΜΙΑ προταση!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αργήσαμε αρκετά για σήμερα αλλά εδώ είμαι ............ και τώρα το μαγκαζίνο μας.
Xάρτης με τα σημαντικότερα βιβλία κάθε χώρας
Εκπληκτικές εικόνες: Έτσι φαίνεται η Γη και η Σελήνη από τον Κρόνο! | techit - τεχνολογικές ειδήσεις
Ο Guardian αποθεώνει Λέρο, Κάλυμνο και Λειψούς: Μπλε, σαν photoshop [εικόνες] | Greek National Pride
Άγνωστα αλλά πανέμορφα χωριά στην Ήπειρο
Οι αρχαίοι Έλληνες και το σeξ (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Σαν σήμερα: Η πυρηνική καταστροφή του Τσέρνομπιλ (pics+video) | E-Daily.gr
Lillium Aviation: Αυτό είναι το ηλεκτρικό ιπτάμενο ταξί του μέλλοντος, προσιτό για όλους [Video] -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0