Ρε γατοπίγκου που είδες τις κυρίες?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈτσι έχει προστάξει ο Σουλτάνος σας?Ο/H spideman3 έγραψε:
Κανείς άλλος είναι αποκλειστικό δικαίωμα του σκουληκαρχη.
Τυχαίνει να έπαιζε κ μια ομαδάρα στο μπάσκετ σήμερα με έναν -ουλη με πολλά κιλά ούμπαλα!!Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Το αραχνοσκούληκο έχει respect γιατί ποτέ δεν αποφεύγει να μπεί, που έιναι η υπόλοιπη σκουληκοστρατιά οέο;![]()
![]()
![]()
το γατοπίγκου, αφού έμαθε τωρα τελευταία, ότι η xiaomi μας ήρθε από την Κίνα, ότι η official rom κάνει μόνη της update, ενώ την custom την κάνουμε μόνοι μας, πουλάει κ πνεύμα τώρα...Ο/H spideman3 έγραψε:
Ρε γατοπίγκου που είδες τις κυρίες?
ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.Ο/H zisistil έγραψε:
Που είδα τις κυρίες βρε βρωμοσκώληκα; Όλη μέρα για σίδερο και μπουγάδα και survivor μιλάτε.
Ο/H demakhs έγραψε:
Τυχαίνει να έπαιζε κ μια ομαδάρα στο μπάσκετ σήμερα με έναν -ουλη με πολλά κιλά ούμπαλα!! :pump:
Το Εξάστερο εσύ δεν μπορείς να τον πιάνεις στο στόμα σου, όσες ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ και να κρεμάσεις, Καρπαζίερς του Μπερέα.Ο/H demakhs έγραψε:
Ούτε οι, πρώην ΕΞΑΣΤΕΡΟΙ, νυν BUSΤΕΡΟΙ
Εγω αγαπητέ δεν το πάιζω τετοιος. Αλλοι το κάνουν..Ο/H spideman3 έγραψε:
Επειδή σε κόβω για το απόλυτο αρσενικό. Για αυτό λέω να σε δώσουμε τα μεταχειρισμένα ή σκισμένα καλσόν που μας φορέσατε από νωρίς.