Από Σκρουτζ εννοείς ε?
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ε ναι...όχι ότι αυτούς τους έχω περισσότερη εμπιστοσύνη απο τους Κινέζους...αλλά τέλος πάντων θα έχεις κάπου να πατήσεις σε περίπτωση που στραβώσει κάτι.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Από Σκρουτζ εννοείς ε?
Γιατί εάν το πάρω το "μωρό", δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω εύκολα...θα μείνουμε πολύ πολύ καιρό μαζί...
Εάν δεν βρώ Mi5s, θε πάρω ένα Android του κιλού και άντε γειά.
Μέχρι να έρθει η ανάπτυξη του ΑλέκΣη και ξαναπάρω iPhone και σταματήσω να ζαλίζω και εσάς αλλά και εμένα!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πάντως καλά κινέζικα μαγαζιά πολλές φορές είναι καλύτερα των Σκρουτζ μαγαζιών...Από την άλλη υπάρχει και το 3τ..αν θες να δεις με 2 χρόνια εγγύηση και καλό after sales +800..Επίσης έχω δώσει εδώ (μόνο στην τρύπα αυτά)και ένα μαγαζί με ευρωπαϊκή αποθήκη σε μια βδομάδα με DHL το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως Ιταλία..όπως εδώ το vickmall.. Είναι το grossoshop.net.. Δες και εκεί τιμές..Δεν έχω πάρει αλλά το βλέπω αρκετά αξιόλογο
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Καμία φλορετα δεν είχε κανείς
Redmi note3 pro
Είχε ένας θείος μου και εκοβα βόλτες είχε και ένα zundapp !! Eπίσης ο πατέρας μου είχε μία bsa αλλά δυστυχώς τότε δεν την εκτιμούσα να κάτσω κάτω να την ανακατασκευάσω ,με είχε τρελάνει η πρώτη μου cbr 250 τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο βλεπωντας τον φίλο μου να φτιάχνει αυτό εδώ που μετά βέβαια βάφτηκε στο γνωστό χρώμα :

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Φωτης;Ο/H takisfrag έγραψε:
τον φίλο μου
Φυσικά αφού είμαστε από πιτσιρικάδες μαζί !!
οι φωτο από το κινητο σου είναι?Ο/H takisfrag έγραψε:
Είχε ένας θείος μου και εκοβα βόλτες είχε και ένα zundapp !! Eπίσης ο πατέρας μου είχε μία bsa αλλά δυστυχώς τότε δεν την εκτιμούσα να κάτσω κάτω να την ανακατασκευάσω ,με είχε τρελάνει η πρώτη μου cbr 250 τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο βλεπωντας τον φίλο μου να φτιάχνει αυτό εδώ που μετά βέβαια βάφτηκε στο γνωστό χρώμα :Ο/H makisfz έγραψε:
Redmi note3 pro

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γιατί αν είναι, επιβεβαιώνεται αυτό που διαβάζω, πως είναι β' κατηγορία, μπορεί και γ' σε σχέση με τον καλύτερο φακό που υπάρχει, αυτόν του mi 5s!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αδερφέ,εγώ, ΠΟΤΕ ξανά πάνω από 200 ευρά για Android. Π-Ο-Τ-Ε!Ο/H linuxilakis έγραψε:
Πάντως καλά κινέζικα μαγαζιά πολλές φορές είναι καλύτερα των Σκρουτζ μαγαζιών...Από την άλλη υπάρχει και το 3τ..αν θες να δεις με 2 χρόνια εγγύηση και καλό after sales +800..Επίσης έχω δώσει εδώ (μόνο στην τρύπα αυτά)και ένα μαγαζί με ευρωπαϊκή αποθήκη σε μια βδομάδα με DHL το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως Ιταλία..όπως εδώ το vickmall.. Είναι το grossoshop.net.. Δες και εκεί τιμές..Δεν έχω πάρει αλλά το βλέπω αρκετά αξιόλογο
Συσκευάρα το 3t...αλλά ΟΚ...συσκευάρα ήταν και το edge...
Επειδή εμείς είμαστε ανώμαλοι δηλαδή, το edge τί φταίει;
Μόνο το Mi5s θα μου τα πάρει "χοντρά" εάν το βρώ όπως θέλω. ΜΟΝΟ αυτό!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
οι φωτο από το κινητο σου είναι?Ο/H takisfrag έγραψε:
Είχε ένας θείος μου και εκοβα βόλτες είχε και ένα zundapp !! Eπίσης ο πατέρας μου είχε μία bsa αλλά δυστυχώς τότε δεν την εκτιμούσα να κάτσω κάτω να την ανακατασκευάσω ,με είχε τρελάνει η πρώτη μου cbr 250 τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο βλεπωντας τον φίλο μου να φτιάχνει αυτό εδώ που μετά βέβαια βάφτηκε στο γνωστό χρώμα :Ο/H makisfz έγραψε:
Redmi note3 pro

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γιατί αν είναι, επιβεβαιώνεται αυτό που διαβάζω, πως είναι β' κατηγορία, μπορεί και γ' σε σχέση με τον καλύτερο φακό που υπάρχει, αυτόν του mi 5s!
Όχι δεν είναι πάλι έξω έπεσες !!!!
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ακόμα χειρότερες θα ναι τότε...κλάμα.....πάρε τον @pavlidisc να κλάψετε μαζί κ να σκουπίζει ο ένας τα δάκρυα του άλλου!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Are you sure?Ο/H pavlidisc έγραψε:
Αδερφέ,εγώ, ΠΟΤΕ ξανά πάνω από 200 ευρά για Android. Π-Ο-Τ-Ε!
XiaomiYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0