Magic WormHole
-
-
Εγώ δεν είπα ότι το plus πετάει στη κάμερα απλά στην μεγαλύτερη οθόνη φαίνεται το χάλι τους και πίστεψε με έχουν και τα δύο και αν βάλεις και την τιμή τους δεν θα έπρεπε. Κέρδισες σε επεξεργαστή και μνήμη αλλά δεν είναι τα τέλεια τηλ.
=============== Μαι 6th 2017, 10:57am ===============
Το 2017 δεν κατεβάζουμε ανάλυση αλλά ανεβάζουμε. Όλοι να χαίρονται τα εργαλεία τους έχει σημασία αλλά να κρίνουν και σωστά. -
Έλα για να το κλείσουμε το θεμα και να σταματήσουμε να σας πειράζουμε...
Μια χαρά τηλέφωνα είναι, το καθένα έχει τα δικά του ++
το natrium εχει μεγάλη οθόνη, το capricorn καμερα...
=============== Μαι 6th 2017, 10:58am ===============
Ο/H EGW4321 έγραψε:
Το 2017 δεν κατεβάζουμε ανάλυση αλλά ανεβάζουμε.
-
Ναι είναι και τα δύο Φεράρι με κόφτη στα 180.
-
Έλα καλημέραααααααααααααααα«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
Εγώ παρήγγειλα το Capicorn και το βλέπω έρχεται μαμιώντας.
Αν γλυτώσουμε και το κουστουμι καλά θα είναι.
Τηλεφωνάρα πάντως.
Even dead i will fight. -
Σκουλήκιασα λίγο στο BF έτσι να ανοίξει το μάτι και ήρθα. Έχασα τίποτα;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Παραμονεύουν αρπακτικά, τύπου @vrs5 , που θα του το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμι κ αυτό γιατί ο, πρώην πλεον, αρχηγός των θησαυρών το χει δηλώσει ρητά..εγώ το κινητό το θέλω για παντόφλα, επειδή είμαι στραβουλιακας κ όχι για φωτογραφική..δε με νοιάζει που χει χαλιά κάμερα το plus, που το πληρωσανε ένα σκασμό λεφτά, ευτυχώς, μερικά κορόιδα
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και τώρα το μαγκαζίνο μας:
Ένα εστιατόριο που μπορεί να απολαύσεις το φαγητό σου ανάμεσα στα σύννεφα (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Mέσα στο ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη (pics+video) | E-Radio.gr Θέματα
Η αρχαιότερη πυραμίδα στη Γη «κρύβει» τάφο εξωγήινων; (βίντεο) | ProNews.gr
«Εφυγε» ο θρυλικός Φινλανδός οδηγός του WRC, Τίμο Μάκινεν - Αθλητισμός - Άλλα Αθλήματα - in.gr
Τρεις επιφανείς Γάλλοι προτείνουν τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ - Fanpage
Εικαστικό ταξίδι από την Αθήνα στη Σαντορίνη | naftemporiki.gr -
-
Με την τρέλα που έχουν αυτοι θα βγάλουν φωτογραφία το φεγγάρι και θα ζουμαρουν να δουν την πατημασια του Άρμστρονκ.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0