Μα δε παραπονέθηκε κανείς...απλά λέμε ότι γύρισε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...παοκτσης είμαι αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ...εγώ θα γουσταρα να πει ο υπουργός λοιπόν μάγκες αντίο πρωτάθλημα κύπελλο για ένα έτος ,νόβα ΟΤΕ την πιπίλα σας και να έβλεπα μετά αν θα ξαναγινόταν φασαρία ... Απλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη...και κανείς δεν έχει τα κακαλα...με αφαίρεση βαθμών δεν γίνεται δουλειά...
Magic WormHole
-
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Καλώς ήρθατε στο βούρκο με τα σκατά λοιπόν. Καλώς μας βρήκατε.
-
Πάω να βάλω μια RR στο op3τ να δω τι λεει..βαρέθηκα... Συγχαρητήρια για το πετσινο...
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Καλώς ήρθατε στο βούρκο με τα σκατά λοιπόν. Καλώς μας βρήκατε.
@linuxilakis Πολύ καλή rom, την είχα στο στο OP2. Αν συνηθίσεις και το substratum πιστεύω θα σου αρέσει. -
Όχι και μας πονάει το κύπελλο του ΠΑΟΚ, που η τροπαιοθήκη του έχει μέγεθος παπουτσοθήκης και στη λίστα των πρωταθλημάτων κυνηγάει τον Άρη, της Γ' εθνικής.
Κωμωδία είναι η κλοπή αλλά τουλάχιστον οι οπαδοί της ομάδας μου δεν την γουστάραν ποτέ και γι'αυτό πολλές χρονιές ήμουν πρώτος στη βαθμολογία αλλά έπαιζα με 1800 κομμένα εισιτήρια.
Άντε, του χρόνου και πρωτάθλημα, αν και ως γνωστό, κάτω από τα Τέμπη σας πιάνει ένα τρακ, μια αμηχανία. -
Θέλουμε κι εμείς λίγο βούρκο με σκατα και λίγο πετσινο ...
Όταν σφάζεται Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι όλα καλά .. όταν παίρνει ο ΠΑΟΚ ένα πετσινο γίνονται λαϊκά δικαστήρια ..
Συγχαρητήρια λοιπόν και για τα σκατα και για το πετσινο , μακάρι να μπορέσουμε να φτάσουμε τους πρωτεργάτες των σκατων και των πετσινων αλλά δεν θα είναι για πολύ , το σκατό και το πετσί πάλι στην Αθήνα θα έρθει , δεν μπορούν χωρίς αυτά τα δύο εδώ στην πρωτεύουσα .. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Φήμες επίσης λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι προσεχώς ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού MEGA και την εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ εκδοτική.
Πληροφοριακά, ο Άκης αποφυλακίστηκε, αν ψάχνετε αντιπρόεδρο. -
@MarkosVL Μαλαματίνα καλύτερα, παιδιά πέρα από την πλάκα δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος παρεξηγήθηκε χαβαλές να γίνεται και εξάλλου σκεφτείτε το διαφορετικά, πονάν τα παλικάρια ορε
-
Ας πάρει πρωτάθλημα η Feyenoord αύριο και σώθηκε για μένα η χρονιά, θα δω τίτλο. αχαχαχχα
-
Ο/H derveni έγραψε:
πονάν τα παλικάρια ορε
γιατί Κυριακή μεσημέρι θέλω φαϊ και μετά γήπεδο,
αλλά οι "επενδυτές" το απαγορεύουν, για δικούς τους λόγους ο καθένας:
Άλλος, από "καββουρίαση", άλλος από "φαταουλίαση", άλλος από "νεοπλουτίαση". -
OffTopicΜάρκο μήπως γνωριζόμαστε από το forum της Oneplus εμείς η δύο??
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0