Διαφήμιση

Magic WormHole

• Ο/H derveni έγραψε:

OffTopic
      Μάρκο μήπως γνωριζόμαστε από το forum της Oneplus εμείς η δύο??

OffTopic
      Ναι, είχαμε μιλήσει σto skype, για κάτι ήθελες βοήθεια αν θυμάμαι καλά.
    • Το έδωσα το OP2. Κάτι ότι ήθελα αλλαγή, κάτι η μπαταρία που τα έφτυνε σιγά σιγά είπα να αλλάξω στρατόπεδο.
    • Διαφήμιση
    • Έτσι μπράβο λίγο πλακιτσα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ..
      Ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχουμε νοοτροπία φιλάθλου και αθλητισμού , μόνο καλαμπουρια μπορούμε να κάνουμε πάνω στα αθλητικά θέματα ..
      Εδώ 3 ομάδες είχε η Κρήτη στην Α' εθνική και μάζευαν 2.000 κόσμο και στα 3 γήπεδα , κατεβαίνει Αθηναϊκή ή Πειραιώτικη ομάδα στην Κρήτη και βουλιαζει το λιμάνι ..
      Η Κρήτη σαν παράδειγμα , σε όλη την Ελλάδα αυτό γίνεται , Κέρκυρα , Μυτιλήνη , Γιάννενα , Αγρίνιο , Λάρισα , Πάτρα , Πύργος και παντού , είναι όλοι με αυτούς που είναι πρώτοι , παντού Ολυμπιακοί , Παναθηναϊκοί και Αεκτζηδες και έχουν σαν δεύτερη ομάδα την ομάδα του τόπου τους ..
      Οπότε καλαμπουριστε το γιατί νοοτροπία αθλητική ΔΕΝ έχουμε κι ας είμαστε η χώρα που γέννησε του Ολυμπιακούς αγώνες , ας κάτσει να μετράει ο καθένας τα σκατα του και καλαμπουριστε όσο μπορείτε , έχουμε να δούμε ακόμα πολύ πράμα και να σπάσουμε κι άλλη πλάκα ... lol
    • Δέκα ημέρες είχαμε την παναθηνιάδα μέγα δράμα, κλάμα η κυρία αλλά κάτι έχουν ξεχάσει. Τι έκαναν επί παντοκρατορίας οικογένειας Βαρδινογιάννη και στην ΕΠΟ τον Δέδε.
      Από σήμερα θα έχουμε την αεκιάδα κλάμα πάλι η κυρία. Για την ΑΕΚ δεν θα πω πολλά γιατί πάντα έπαιρνε τα ψίχουλα ή καλύτερα τα περισσεύματα από τους άλλους δυο. Εδώ ο ισχυρός τους άνδρας προτίμησε να αμαυρώσει την ιστορία της ΑΕΚ ρίχνοντας την στην Δ΄ Εθνική.
      Για τον άλλον δεν μιλάω τον φθίνουν και για αυτούς ψιχαλίζει. Ααααα και κάτι δόσεις τις πληρώσανε? από κάτι χαμένα δικαστήρια σχετικά με μια τράπεζα?
      Έναν παραδέχτηκα σήμερα τον βοηθό που δεν είδε ο οφσάιτ γκολ. Με την λήξη του αγώνα δήλωσε ότι παραιτείτε. Μάλλον ο άνθρωπος θα έχει κάποια επιχείρηση και θα φοβήθηκε μην έχει κάποιο ατύχημα με το ρεύμα!!!!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Μάλλον ο άνθρωπος θα έχει κάποια επιχείρηση και θα φοβήθηκε μην έχει κάποιο ατύχημα με το ρεύμα!!!!!!!!
      Μήπως σήμερα του βγήκε το εφάπαξ από την "Ιβάν Ξανθόπουλος-Ταπεινός-Καταφρονεμένος Α.Ε." και
      είπε να κάνει το γαλί?
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Τουλάχιστον δεν έκανε την εμφάνιση με αθλητικό παπούτσι, παντελόνι και φόρμα επάνω.
      Όπως;
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Τουλάχιστον δεν έκανε την εμφάνιση με αθλητικό παπούτσι, παντελόνι και φόρμα επάνω.
      Όπως;
      Τι δεν κατάλαβες......... μακρυά από τέτοιες κουβέντες.
      Αλλά ο Ιβάν δεν είναι σαν τους άλλους. Όταν πήρε τον ΠΑΟΚ το δήλωσε εγώ δεν θα πληρώσω τις προσαυξήσεις των χρεών=δεν τις πλήρωσε αλλά πλήρωσε το αρχικό χρέος στο δημόσιο.
      Όσο αφορά την ΣΕΚΑΠ η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου παρακάλεσαν τον Ιβάν να την πάρει. Για να μην πέσει στα χέρια Τούρκων αυτοί του έταξαν ότι δεν θα πληρώσει φράγκο για τα χρέος της προηγούμενης διοίκησης.
      Όταν δεν κατέβασε την ομάδα πέρσι στον ημιτελικό με τους -3 άλλοι κατέβηκαν κανονικά και έγιναν κυπελλούχοι μάλιστα. Για να μην αναφερθώ στα φρέσκα: τα επεισόδια στο Καραισκάκη. Βαβά τα κάνετε μούγκα στην στρούγκα είστε. Έπρεπε να κλητεύσει ο ΠΑΟΚ άτομα της ομάδας της ΑΕΚ να πουν τι έγινε.
      Τα συμπεράσματα δικά σας με φιλιά ο Κυπελλούχος Ελλάδος 2017. Τζούλια πονάς μ@μ@ε@ πλέον ο βορράς. (εννοείται ότι είναι στο πλαίσιο του χαβαλέ-αλήθειες που και που)

=============== Μαι 7th 2017, 1:20am ===============
      @salonikios ξέρω δύσκολη μέρα η σημερινή για σένα. Άλλοι στα σαλόνια και άλλοι στα αλώνια.
    • Διαφήμιση
    • Δεν κατάλαβα ποιόν περιέγραψες, η μνήμη μου δεν με βοηθάει, δεν το λέω ειρωνικά.
      Τα υπόλοιπα, αλήθειες είναι, μισές μεν, ποσοτικά, αλλά αλήθειες.
      Ξέχασες όμως να εξηγήσεις το ανελέητο κυνηγητό το Άλεξ πριν 3 χρόνια, που έγιναν αγιογραφίες σήμερα.
      Για τα επεισόδια που λες, δεν ξέρω ποιό ήταν το νταραβέρι σας. Αυτά είναι μεταξύ σας, των ποντίων.
      Εγώ, που έχω την πιο ανύπαρκτη διοίκηση, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, αλλά τελικά δεν έχω καταλάβει
      εσείς τι ακριβώς θέλετε: μια κούπα, με κάθε τρόπο και χαλιφάτο ή ξεβρώμισμα;
      Στο χορτάρι, δεν σας αρνήθηκε κανείς κάτι, αλλά στη διαχείριση μιας επιτυχίας (αμφισβητούμενης καθαρότητας) γαυρίζετε επικίνδυνα. Αυτό είναι το χειρότερο.
      "Μέχρι να πάρω τα μπόσικα θέλω κάθαρση και ισονομία, αφού (ίσως) τα πήρα, τώρα μ@μ@ει ο βορράς."
      Τα συμπεράσματα δικά μας.