Magic WormHole
-
-
Αν αρχίσει φωνάξτε χαχαχα
-
Ντρεπόμασταν να ανεβάσουμε οτιδήποτε με τις ταπεινές κάμερες των κινητών μας.
-
-
-
Πετάχτηκε και η έξυπνη της παρέας των πίγκου. Να μας την πει. Αφού ήταν μαζί σας ο @takisfrag ας έβγαζε αυτός. Ευκαιρία ήταν να μας αποδείξει ότι η φωτογραφική του κινητού του είναι η number one!!!!!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Α.. και άλλη μία..
Εδώ η @fog λέει το φλιτζάνι στον @takisfrag
O Geo kaggel περιμένει την σειρά του.. -
εσυ χαραμιζεσαι αγόρι μου στα πιγκου...γνήσιος σκώληξ από τα έγκατα της γης είσαι...ΤΕΛΟΣ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ε όχι,
Γυρνας από το καφεδάκι οπου έχεις γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους αν και πιγκουΐνους!(και την κατάσκοπο
)
Έχεις πάρει από το περίπτερο το βραδυνο γαλατακι και εισαι αποφασισμένος να αράξεις στον καναπέ και να δεις ένα επεισόδιο από .......
Μπαίνεις στο σπίτι και αντικρίζεις την οικογένεια να βλέπει survival!
Η συνέχεια φαίνεται!
Υ.Γ Τους ευχαριστώ παρεμπίπτοντος που σεβαστήκαν την επιθυμία μου να μην ανεβάσουν φωτογραφία γιατί κινδύνευα με διαγραφει από τις τάξεις των σκληκιων!You may think you can fly - but you better not try -
Ρε τι λέει, για μετάλλιο ανδρείας πας!!
Κατάφερες κ τρούπωσες γλοιώδες υποκείμενο??
Το μικροφίλμ με τις υποκλοπές στον θάλαμο επιχειρήσεων, μέσω του δικτύου ασυρμάτων σκληκιων να μην ξεχάσεις να ανεβάσεις!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο @Xstos δεν έφτασε ακόμη να αναλάβει τις δηλώσεις τύπου;
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk -
Μάλλον να συγκαλέσει το συμβούλιο ασφαλείας σας γιατί είχατε εμφανής παραβίαση των επιχειρήσεων σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0