Magic WormHole
-
-
ότι -ίνη να ναι, αρκεί να γλιστράει απαλά και ανώδυνα!!
ρε σεις, πως γκένγκεν αυτό πάλι: Καλωσορίζουμε την Fog ως νέα Sectional Moderator της κοινότητάς μας.
γιατί μένω τόσο πίσω σε αυτές τις εξελίξεις, μπας κ μου χουν φυτέψει καναn zeus ή κανέναν mydoom, μπολιασμένο με takisfrag-όσκονη και δεν πήρα χαμπάρι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν περιμένεις να γίνει "κάτι" , θα καταντήσεις από σκελετός... σκουληκόσκονη μου φαίνεται...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Αυτός δεν χρειάζεται γαλόνια είναι η γνώση συμπυκνωμένη με περιεκτικότητα 100%.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σκασατε εσείς τα πίγκου, σκάσατε με τις μεταγραφές μας.
Εδώ βγάζουμε ολόκληρη κυβέρνηση διευρυμένης σύνθεσης,
εσείς ακόμα χαίρεστε με κάτι λιμά, που μπερδεύονται και σας ακολουθούν (για λίγο)?? -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αυτός δεν χρειάζεται γαλόνια είναι η γνώση συμπυκνωμένη με περιεκτικότητα 100%.
Αυτό ίσως να φταίει η πολύ συμπύκνωση !!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σκασατε εσείς τα πίγκου, σκάσατε με τις μεταγραφές μας. @salonikios φοβερό το νέο σου avatar.
ότι και να πω είναι λίγο...αυτά τα στελέχη βλέπουν τα πίγκου και τρελαίνονται...
βαφτίζουν moderator το ένα πίγκου μετά το άλλο, πάνω στον πανικό και την απελπισία τους!
αφιερωμένο εξαιρετικά στο πάσας και κάθε μορφής πίγκου:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Αυτό ίσως να φταίει η πολύ συμπύκνωση !!!
Και τελευταίο σκουλήκι να μείνει, πάντως νικητής θα έιναι πάντα ο Μητσος. Εκτός και αν πλακωθεί με τον εαυτό του κάποια μέρα, τοτε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΚΙ ΠΡΕΣΒΥ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΔΙΕΥΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΡΑΔΙΚΟ!
Βότε φορ χιμ Χιαρ. -
Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει... χτυπάτε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0