Magic WormHole
-
-
-
Πρωί πρωί διαβάζω τις ειδοποιήσεις στο φόρουμ και που πέφτω, δείτε το
ο άξιο-αγάπητος @George Kaggelaris έβαλε ως avatar έναν ροκά πίγκλου. Καλά ρε Γιώργο κάτι σε διαφεύγει, στην έξαψη τις ροκιάς πως θα χοροπηδάς, χτυπιέσαι γιατί είναι γνωστό ποιο δισκήνιτο, βιδωμένο στο έδαφος δεν υπάρχει ον.
@fog μην ξεχάσεις να αλλάξεις και εσύ το avatar σου σε πίγκλου μήπως και ψαρώσουμε............ -
Πολλοί MOD μαζευτήκανε...
Προτείνω να μετονομαστεί το Ποστ: Μod and the Rest
Καλημέρα καλημέρα καλημέραΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H spideman3 έγραψε:
έναν ροκά πίγκλου
Ο/H geotzia έγραψε:
Μod and the Restless
-
Τι ψαρωτικό έχουν τα avatar πιγκουινάκια; Τρισχαριτωμένα είναι. Όπως και τα σκουληκάκια.
-
Καλημέρα στα ζωάδια (και εγώ το μεγαλύτερο) και τη κυρία του νήματος.
-
Αμόρφωτο σκουλήκι.
Δεν είναι κυρία. Είναι ΚΥΡΙΑ.
Kαψονάρεις τον νιούφη;
Even dead i will fight. -
@osalonikios Και πάνω που ήμουν έτοιμη να αρχίσω τα καλορίζικα για το τηλέφωνο, είδα ότι δεν είναι δικό σου.
-
Αν ήταν για μενα δεν θα αγχωνομουν τόσο. Τώρα ειναι στον δρομο κι ερχεται να το πάρει.
Και πριν έρθει μου κανε το βαρύ πεπονι. Ας έρθει όποτε θέλει και δεν βιάζομαστε κτλ.
Ευτηχώς δεν μπηκε και ΥΕΔ.
Even dead i will fight. -
ΚΥΡΙΑ όταν έχεις πιει καφέ και ξέρεις τι κάνεις και λες. Κυρία όταν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει η καφείνη στο αίμα τελείως.
-
Καλήμερες στο πιο καμμένο νήμα, αναρωτιέμαι τι θα σκεφτει ένας κινέζος που θα μπει με το google translator...
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μα εγώ δεν είμαι πίγκου
Υβριδικό είμαικαι περιμένω τη μετάλλαξη μου να δω που θα γύρει
Και μπορείτε να λέτε ότι θέλετε.
ΑΛΛΑ.....
Ο αυχένας, δεν πονάει από τη ποδιά?
Τα πόδια δεν έσφιξαν από τα καλσόν?
Τα μπράτσα δεν έγιναν καγκουρέ από το σιδέρωμα?
Από τα πιάτα, μάθατε καράτε αλά Μιγιάκι?
Μεταξύ σας, ακούτε στο φιλενάδα?
Και ως συνήθως φυσικά, τουμπεκί ψιλοκομένο από την άλλη πλευρά.
Μόνο κάτι ψελίσματα περί καθεστώτος και υπεροχής των σκλικίων. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0